Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyi civil szervezetek állnak ki Jordán Tamás színházigazgató mellett és megvan a 9700 like is

A helyzet pikantériája, hogy az egyik civil szervezet oszlopos tagja már Jordán meghallgatása ellen szavazott képviselőként.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyílt levelet küldött hat civil szervezet a szombathelyi képviselő-testületnek, amelyben kiállnak Jordán Tamás mellett, hogy továbbra is ő legyen a Weöres Sándor Színház igazgatója. Levelükben Jordán Tamás érdemeit említik, nyitottságát, majd kiemelik, hogy az általa vezetett társulatot szellemi és emberi nyitottság jellemzi, különféle korosztályok érdeklődésének felkarolásában, a hátrányos helyzetű embertársaik segítésében és a civil szervezetekkel egyenrangú kapcsolatok kialakításában. A levelet teljes hosszában itt olvashatják el.

Egy korábbi interjúfotónk Jordán Tamással
Vágvölgyi Bálint
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A levelet a Soroptimist International Club Szombathely-Colonia Savaria, a Zonta Club Szombathely, a Rotary Club Szombathely, a Savaria Lions Club Szombathely, a Vas Megye és Szombathely MJV Nyugdíjas Szövetsége, Képviselete és a Dr. Kiss Gyula Kulturális Egyesület Szombathely - jegyzi.

Külön pikantériája a helyzetnek, hogy ezen szervezetekben több képviselő is tag, példaképp dr. Takátsné dr. Tenki Mária oszlopos tagja évtizedek óta a Zonta Clubnak, de mégis Jordán meghallgatása ellen szavazott február 28-ai bizottsági ülésen Már csütörtökön érvénytelenné nyilváníthatják a WSSZ igazgatói pályázatát 2017. March 01. 09:41 . Úgy tudjuk többek közt például dr. Kecskés László képviselő is tagja a Rotary Clubnak, aki szintén az aláíró szervezetek közt van.

Időközben összejött a 9700 like is Jordán Tamás mellett a Facebookon.

A szakma akarja Jordánt, a városvezetés nem?

Mint azt korábban megírtuk: Jordán Tamás mellett Dér András indult a színház vezetői posztjáért Ki csináljon Szombathelyen színházat, Jordán Tamás vagy Dér András? Szavazzanak! 2017. February 20. 12:11 , egyre többen álltak ki Jordán Tamás mellett, a szombathelyi társulattól Trokán Pétertől Kiss Marin át a szombathelyi társulat 100 százaléka Jordán Tamást akarja 2017. February 20. 08:59 kezdve a nemzet színészeiig A Nemzet Színészei is Jordán Tamást támogatják 2017. February 26. 19:27 . Dér András visszavonta a pályázatát Visszavonta szombathelyi színházigazgatói pályázatát Dér András, Jordán Tamás kihívója 2017. February 21. 10:57 . A szakmai testület nem értékelte Jordán pályázatát Patthelyzet: Jordán el se jutott a szavazásig, de a városvezetésnek sem sikerült érvényteleníttetni a pályázatot (Frissítve) 2017. February 21. 15:45 , majd a szombathelyi MSZP Fogjunk össze, és adjunk közösen stabilitást a szombathelyi színháznak! 2017. February 22. 13:39 és a szombathelyi LMP A szombathelyi LMP is kiáll Jordán Tamás mellett 2017. February 28. 09:18 is Jordán mellett áll. Eztán Szombathely polgármestere, Puskás Tivadar terjesztette be, hogy legyen érvénytelen Jordán pályázata Puskás Tivadar azt javasolja, hogy a közgyűlés nyilvánítsa eredménytelennek a WSSZ igazgatói pályázatát 2017. February 24. 18:43 , ami után a budapesti Örkény és a székesfehérvári Vörösmarty Színház A budapesti Örkény és a székesfehérvári Vörösmarty Színház is Jordán Tamást támogatja 2017. February 25. 19:07 is jelezte, hogy Jordán mellett van, majd a Színházi Kritikusok Céhe is írt A szakmának igenis van véleménye! Megint kapott egy levelet Puskás Tivadar 2017. February 27. 15:27 a szombathelyi polgármesternek, és a Magyar Színházi Társaság A Magyar Színházi Társaság is kiáll Jordán Tamás mellett 2017. February 28. 18:02 is. Csütörtökön, amikor a szombathelyi képviselők elé kerül Puskás előterjesztése, szimpátia tüntetés lesz Jordán Tamásért Szimpátiatüntetést szerveznek Jordán Tamásért 2017. February 25. 09:29 . A február 28-ai bizottsági ülésen a jobboldali képviselők és tagok egyébként Jordán meghallgatása ellen szavaztak, itt a lista a voksokról Már csütörtökön érvénytelenné nyilváníthatják a WSSZ igazgatói pályázatát 2017. March 01. 09:41 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés