Kattintson és küldje el! - karneváli fotópályázat, újra

Fotózzon csípőből, fotózzon türelmesen, fotózzon fürkészve. Ha a végeredmény okésra sikeredik, úgy képe nem csak a Nyugat galériájában jelenik meg, de egy Fuji géppel is gazdagabb lehet!

Ha Savaria Karnevál, akkor szokás szerint kirajzanak az amatőr fotósok Szombathely utcáira. Miért is ne állna közéjük? Bátran menjen közel a parittyáját lóbáló dühös barbárhoz, izzadjon le a tűzzsonglőrök előtt, vagy fúrja meg magának az utat a nagy jelmezes felvonuláshoz - a sikerélmény nem marad el. A Nyugat azonban most prémium sikerrel is kecsegtet, ha a gép jól sült el az ön kezében: ahogy tavaly és tavalyelőtt, úgy most is várjuk olvasóink képeit a város legszínesebb gigarendezvényéről.

Feltételek: figyelmes elolvasásra

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Kérésünk csak annyi: analóg művelet esetén 10x15 centiméteres méretben jutassák el hozzánk a fotó(ka)t, ha pedig digitális formátumban készült a műremek, úgy legyen JPG a kiterjesztése, és semmi esetre se lépje át a 200 kilobájtot. Egy személy maximum 10 darab, saját készítésű fényképpel pályázhat.

Ahova a fotókat várjuk: vagy e-mailben a karnevalfoto_KUKAC_nyugat_PONT_hu címre, vagy CD-re pörkölve postai címünkre, ami a 9700 Szombathely, Hefele Menyhért utca 2. Ameddig várjuk: 2008. szeptember 30. A pályázatban ne felejtsék el feltüntetni elérhetőségüket, a fotó készítésének körülményeit (mikor és hol készült), valamint a fényképezőgép pontos típusát.

A beérkezett képeket szakmai zsűri bírálja el, a legjobbak Nyugatos pólóhoz juthatnak, az aranyérmes ajándéka pedig egy Fuji FinePix S6500 fd digitális fényképezőgép lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Nálunk járt Szakály Ferenc, karneváli fotópályázatunk nyertese

Átadtuk az ajándék wellness-hétvégét Szakály Ferencnek, aki néhány szót is mesélt magáról.

Karneváli fotók a télben - eredményt hirdettünk

Nem kis fejtörés és mérlegelés után megszületett a Karneváli fotópályázatunk végeredménye.

Megszületett karneváli fotópályázatunk eredménye

A nyugat.hu 2005. évi karneváli fotópályázatának nyertese: Fehér Zoltán felsőcsatári olvasónk lett!

A Nyugat 2002-es „Keressük a karnevál legjobb fotóit” pályázatára beérkezett fotók

A karnevál idején hirdette meg a Nyugat fotópályázatát. Érkezett is sok-sok felvétel. Íme a legjobbak.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2008