Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két jelöltjét lépteti vissza az LMP, egyet az MSZP, egyet a Jobbik javára

De az ellenzéki koordinációnak annyi, nem tárgyalnak tovább.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem tárgyalnak tovább az ellenzéki pártok, nem lesz koordinált indulás és nem léptetik vissza jelöltjeiket egymás javára. Ez a lényege az elmúlt napok eseményeinek, amelyekben az LMP játszotta a főszerepet.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Vasárnap délutánra Gyurcsány Ferenc hívta össze az ellenzéki pártok vezetőit, ide azonban a Jobbik nem ment el. A megbeszélés Véget ért az MSZP, a DK és az LMP együttműködési megbeszélése 2018. March 18. 20:34 egyetlen eredménye az volt, hogy a jelenlévők (MSZP, DK, LMP) kijelentették, hogy nem segítik ki a Fideszt, ha kisebbségbe kerül a választások után.

Molnár Gyula, Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc vasárnap délután
Fazekas István / hvg.hu

Hétfőn Szél Bernadett, az LMP, és Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje találkozott Az M3-as egyik benzinkútján randevúzott Szél és Vona 2018. March 20. 09:01 egy autópálya melletti benzinkúton, ennek a tárgyalásnak a egyetlen eredménye, hogy a Jobbik nem lépteti vissza egyik jelöltjét sem, mind a 106 választókerületben indul jobbikos jelölt a Fidesz és az ellenzéki jelöltek ellen.

Szél Bernadett a benzinkúton, szemben vele Vona Gábor
botost/444.hu

Kedden este az LMP bejelentette, hogy gesztusként visszalépteti a veszprémi 2-es választókörzetben Ságosdi Zoltánt a jobbikos Kepli Lajos javára. Korábban már nyilvánosságra hozták, hogy hogy a budapesti 15-ös választókerületben induló Kassai Dániel visszalép a szocialista Kunhalmi Ágnes javára.

Ungátr PÉter, az LMP elnökségi tagja az ATV egyenes beszéd című műsorában azt mondta,

a visszalépésért cserébe nem várnak semmit, ha más párt is hasonló gesztust tesz, azt megköszönik, de nyomasztani nem fognak ezzel az igénnyel senkit

.

Ungár Péter az ellenzéki összefogásról kijelentette, hogy

19 nappal a választás előtt most már ennél komolyabb dolgokról kellene beszélni, nem erről a szappanoperáról, hanem például inkább a Kósa-botrányról

.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Választás 2018

Hirdetés