Rotary- és Városi bál nagygalériák

Azoknak, akik előző galériánkban nem találták meg magukat, vagy még több báli képet szeretnének nézegetni feltöltöttünk két nagygalériát. Jó böngészést!

Szmoking és estélyi

Az idén nem a Megyebállal Báli szezonnyitó - pezsgővel és Bon Bonnal 2009. January 11. 15:10 , hanem a Városi bállal "Fenyő nélkül nincs..." Városi Bál 2009 - még több képpel 2009. January 18. 15:41 futott párhuzamosan a Rotary bál. A helyszín ezúttal is a Claudius Hotel étterme volt, ahol 170-en ropták az éjszaka folyamán.

Rotary bál 2009. - Hotel Claudius
Rotary bál 2009. - Hotel Claudius
Tánczos Mihály

Még több kép

Aki nem elégszik meg ennyi képpel, annak sem kell elkeserednie, a nagygalériánkban szinte mindenki ott van, aki részt vett a rendezvényen. A képekhez klikk ide:

Még több kép a Rotary bálról
Tánczos Mihály

Városi bál - teljes galéria

A Városi bálról már közöltünk egy nagy galériát, de a sok levél tanúsága szerint nem eleget. Ezért most itt egy sokkal teljesebb összeállítás az asztaltársaságokról, programokról, tomboláról. Ennél többet már tényleg nem tudunk prezentálni.

Még több kép a Városi bálról
Tánczos Mihály

Első, vagy utolsó?

Minden évben felvetődik a kérdés, vajon a novemberben megrendezett kőszegi Borbál az évad utolsó, vagy első bálja? Válasz most sincs, de aki lemaradt a képekről, az most bepótolhatja.

V. Borbál Kőszegen
V. Borbál Kőszegen
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2009