Újabb hét farsangi bál - Valentintől a Jégkarneválon át a gyógyfürdőig

Ismét óriási adag képet tálalunk Olvasóinknak a vasi bálszezon legújabb rendezvényeiből. A hagyományos bálok mellett jártunk óvodában, gyógyfürdőben és jégpályán is, megörökítve több száz bálozót.

Szerelmes szívek bálja

Az AGORA MSH-ban vörös szívlufikkal díszített asztalok várták a párokat és baráti társaságokat.A hangulatot Anita, a zörgő mikrofonokkal küzdő Magna Cum Laude és az este partizenekara, a Tolna megyéből érkező GHB fokozták. (Végre sikerült megtudnunk, hogy a GHB nem a Gammahydroxybutyrátot, azaz a szexdrogként elhíresült vegyületet takarja, hanem a csapattagok nevéből jött: Gebhardt, Hartman, Berényi). A bál apropójához illően csattogtak a csókok, volt, akit egyszerre két hölgy is kényeztetett. Lehet irigykedni!

Sokszívű Valentin bál az MSH-ban
Tánczos Mihály

Tevékenység Szép Öregség Alapítvány karaokéval

Első ízben látogattunk el a Tevékenység Szép Öregség Alapítvány báljára, amely az idén a Tó-vendéglőben került megrendezésre. A szervezők meglepetéssel is készültek, kisorsoltak négy férfit, akiknek karaokézniuk kellett. Hát, néhány hang még a mi képzetlen botfülünket is félbetörte, de ettől volt igazán buli a buli. A felajánlott tombolák mennyisége vetekedett a legnagyobb bálokkal.

Még fiatalon tehetnek azért, hogy szép öregkoruk legyen - Alapítványi bál a Tó-vendéglőben
Tánczos Mihály

Mocorgó ovisok jelmezben

A jelentős átalakítás előtt álló Mocorgó óvodát elözönlötték a kalózok, hercegnők, különféle állatkák és növények, de rendfenntartókból is jutott a csoportokba. Volt apróság, aki kölcsönzős ruhába bújt és sokan voltak, akiknek a szülei, nagyszülei, vagy éppen a dédmama varrta a jelmezét. Két indiánra jutott egy seriff, vadászt viszont egyet sem láttunk, így a dínók, párducok és oroszlánok is nyugodtan szaladgálhattak. Képgalériánkban megtekinthetők az ötletes jelmezek és a vidám gyerkőcarcok. Az óvónénik, dadusok is beöltöztek.

Jelmezes bál a Mocorgó óvodában
Tánczos Mihály

Pucér jeges

Az idén immár ötödik alkalommal került megrendezésre a vérfagyasztó "pucér korcsolyázás", ahol a vállalkozó kedvűek egy kilométert csúsztak falatnyi fürdőruhákban. Kicsit szomorúan könyveltük el, hogy a férfiak jelentős fölényben voltak, de a két bikinis lány látványa azért kárpótolt minket. A hőmérő 0 fokot mutatott, a jég felett -2 - -3 fok lehetett és erős szél fújt, de Varga Jenő ötletgazda elmondta, hogy még senki nem dőlt ki egy ilyen kori után sem. A Jégkarneválra már 22. alkalommal került sor és a SZOVA, valamint a Szabadidősport Egyesület az idén is színes programmal készült. Tánc és judo bemutató, tűzijáték, jégdiszkó és ügyességi versenyek szórakoztatták a korisokat. A Műjégpálya a hideg időre tekintettel nem zárt be, február 22-ig még nyitva van, tessék kihasználni! Idei újdonság volt a fakutya foci, ahol a fakutyán ülők rúghatják a labdát, az őket tolók pedig kifáradásig rohangálnak a bogyó után. Galériánk az első meccset is megörökítette.

Szolíd báli öltözet - Jégkarnevál 2009.
Tánczos Mihály

Humán táncerőforrás

A Humánerőforrás Szakemberek Bálja a Tó-vendéglőben zajlott. A látottak alapján a jelenlévők jól osztották be az erőforrásaikat, a tánc ugyanis gőzerővel ment hosszú ideig.

Összeálló humán erőforrás
Tánczos Mihály

Gyógyvizes valentinozás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő megismételte decemberben sikeresen debütáló éjszakai programját és nem zárt be este. Halk zene mellett élvezhették a vendégek az éjszakai fürdőzést egészen hajnali két óráig, akár a szabadtéri gyógyvizes medencében is. A jegyek mellé marcipán szív járt, ezzel együtt valóban édes volt a romantikus együttlét. A decemberi képgalériánk mellett most a Valentin napi is megtekinthető.

Forró ölelés forró vízben - fő a szerelem a Sárvári Gyógyfürdőben
Tánczos Mihály

Gothard bál

A Gothard Jenő Általános Iskola Szülői Munkaközössége sem kímélte a táncparkettet, ők is az első bálszezonját kezdő Tó-vendéglő emeleti báltermét koptatták.

Gothard Szülői Munka- és Táncközösség
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2009