Vadász-, IPA- és Premontrei bálban jártunk

Három bált is megjártunk a hétvégén Szombathelyen és Bük-fürdőn, nagy galériáink megörökítették a vigasságokat. Összefutottunk a Nyugat Királynőjével is, aki önfeledten mulatott az IPA Bálon.

Trófeák között - Vadászbál Bük-fürdőn

A Bük-fürdőn megtartott Vadászbál az idén is rengeteg érdeklődőt vonzott a Nyugat-Dunántúlról. A Fürdő étteremben trófeák alatt szolgálták fel a pompás, ínycsiklandozó ételeket, miután László Győző, a Vasi Vadászkamara elnöke köszöntötte a 350 bálozót. Képeinken sok Vas megyében közismert arc is felbukkan a vadászok között.

Vadászbál Bük-fürdőn 2009.
Vadászbál Bük-fürdőn 2009.
Tánczos Mihály

IPA-bál a Tó-vendéglőben

Az IPA 64 ország rendőrei a Balaton partján 2007. September 13. 23:59 (International Police Association)tagjai és kísérőik az idén a Tó-vendéglőbe tették át a báli székhelyüket és az emeleten mulattak. Ezúttal nem kísérte áramszünet IPA bál - Sötétben sem búsultak a rendőrök és a határőrök 2006. January 30. 15:45 a programot, így zavartalanul táncolhattak, beszélgethettek, vagy tombolázhattak a rendvédelmi szervek aktív és nyugdíjas tagjai, valamint a velük érkezők. A tombolatárgyak három asztalt töltöttek meg. Az egyik vidám társaságban felfedeztük a Nyugat királynőjét Nyugat Királynője Választás 2008 2008. February 06. 17:29 , Varga Nikit is. Az ifjú hölgy időközben befejezte az iskolát és Veszprémben helyezkedett el, rendőrként.

IPA Bál 2009. - Szombathely, Tó-vendéglő
IPA Bál 2009. - Szombathely, Tó-vendéglő
Tánczos Mihály

Premontrei bál

A Premontrei Szent Norbert Gimnázium szülői munkaközösségének bálját a Hotel Claudiusban rendezték. Mivel a zene és a bálozók asztala külön teremben voltak, ezért itt lehetett a legjobban, legnyugodtabban beszélgetni az asztaltársakkal. Az már biztos, hogy a forró táncoknak semmi köze ahhoz, hogy a bál vége után nem sokkal kigyulladt és kiégett Kiégett egy épület a Claudius Hotel mögött 2009. January 25. 10:48 az étteremtől mindössze 20 méterre található épület.

Premontrei Szent Norbert Gimnázium Szülői Munkaközösségének bálja a Hotel Claudiusban, Szombathelyen -2009.
Premontrei Szent Norbert Gimnázium Szülői Munkaközösségének bálja a Hotel Claudiusban, Szombathelyen -2009.
Tánczos Mihály

Még több kép a bálokról

Akik a fenti galériákban nem találták meg magukat ne keseredjenek el. A következő képözönben szinte minden bálozót megörökítettünk. Csupán néhányan kérték fotójuk mellőzését, amit meg is tettünk. Az egyik legmókásabb kifogás a fotó ellen az volt, hogy az illető hivatalosan épp tárgyal, miközben nem a feleségével bálozott. Megértően bólogattunk, van ilyen. Ha valaki titkolózni akar, akkor menjen olyan rendezvényre, ahol száznál többen láthatják és vegyüljön el, csak ne fotóztassa magát.

Még több kép a Vadászbálról
Tánczos Mihály
Még több fénykép az IPA rendezvényéről
Tánczos Mihály
Még több felvétel a Premontrei Gimnázium szülői munkaközösségének báljáról
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2009