Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Százezer forintra bírságolták a Fidelitast a szombathelyi Fő téri plakátkiállítás miatt

A választási bizottság kimondta, hogy jogszabályt sértettek.

Alig három napot volt felállítva a szombathelyi Fő térre a Kerítésbontók címet kapott plakátkiállítás, ami egyébként egy kiállításba bújtatott politikai hirdetés volt, de mégis rengeteg indulatot szült Ismeretlen kezek megtépázták a Fő téri megosztó molinókat 2018. March 21. 13:43 .

A napokban oly' sokan emlegetett plakátkiállítás
Vágvölgyi Bálint

A plakátokkal kapcsolatban valaki panasszal élt a szombathelyi választási bizottságnál, akik ma délután meg is tárgyalták az ügyet és arra jutottak, hogy

a plakátokat kihelyező Fidelitas jogsértően helyezte ki a plakátokat, így 100 ezer forintos bírság megfizetésére ítélték a szervezetet.

Szombathelyen rendelet mondja ugyanis ki, hogy a belváros bizonyos területire, beleértve a Fő teret is, még kampányidőszakban sem lehet kihelyezni politikai hirdetést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2018

Tovább az oldalra