Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Százezer forintra bírságolták a Fidelitast a szombathelyi Fő téri plakátkiállítás miatt

A választási bizottság kimondta, hogy jogszabályt sértettek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alig három napot volt felállítva a szombathelyi Fő térre a Kerítésbontók címet kapott plakátkiállítás, ami egyébként egy kiállításba bújtatott politikai hirdetés volt, de mégis rengeteg indulatot szült Ismeretlen kezek megtépázták a Fő téri megosztó molinókat 2018. March 21. 13:43 .

A napokban oly' sokan emlegetett plakátkiállítás
Vágvölgyi Bálint

A plakátokkal kapcsolatban valaki panasszal élt a szombathelyi választási bizottságnál, akik ma délután meg is tárgyalták az ügyet és arra jutottak, hogy

a plakátokat kihelyező Fidelitas jogsértően helyezte ki a plakátokat, így 100 ezer forintos bírság megfizetésére ítélték a szervezetet.

Szombathelyen rendelet mondja ugyanis ki, hogy a belváros bizonyos területire, beleértve a Fő teret is, még kampányidőszakban sem lehet kihelyezni politikai hirdetést.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Választás 2018

Hirdetés