Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keddig minden szombathelyi háztartásnak meg kell kapnia a szájmaszkokat

Aki nem kapja meg, jelezze a körzet képviselőjének.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hétvégi megfeszített munka után ma is folytatják az önkéntesek a szombathelyi önkormányzat által vásárolt maszkok kihordását.

Nemény András, Szombathely polgármestere március 19-én jelentette be Videó: Újabb rendkívüli bejelentéseket tett Nemény András 2020. March 19. 17:04 , hogy az önkormányzat százezer maszkot vásárol. Ezek egy részét az egészségügyi dolgozók, szociális munkások és önkéntesek kapnak majd meg, másik részüket pedig kiosztják a lakosságnak. Háztartásonként kettő darabot osztanak ki, a postaládákba helyezik őket egy tájékoztató levél kísértében.

Forrás: Facebook / Bokányi Adrienn

A maszkok másfél hete meg is érkeztek Már csomagolják a szombathelyi szájmaszkokat – jövő héten a postaládákban lesznek 2020. March 21. 11:13 , az önkéntesek azóta is csomagolják őket, és múlt hét keddje óta hordják ki Holnaptól elkezdik a postaládákba dobni a szombathelyi szájmaszkokat 2020. March 24. 14:14 a postaládákba.

A munkában a városvezetők, képviselők, a polgármesteri hivatal, a könyvtár és civil önkéntesek is segítenek.

A múlt hét közepén, sajnos, kiderült, hogy vannak, akik a postaládákból kiveszik Egy gond van a szombathelyi önkormányzat maszk-osztási akciójával 2020. March 26. 09:00 a másnak szánt maszkokat, így nem mindenki kapja meg azokat. Az önkormányzat már a múlt héten kérte Ha valaki nem kap maszkot hétfőig Szombathelyen, az jelezze körzete képviselőjének! 2020. March 26. 20:47 , hogy aki nem kapja meg a maszkot, jelezze a választókerülete képviselőjének.

Forrás: facebook / László Győző

Azóta több olvasói levelet is kaptunk olyanoktól, akik nem kapták meg még a maszkot. Egyikük a Széll Kálmán utcából írt azzal, hogy náluk nincs kint postaláda, a leveleket az ajtókon lévő nyílásokon dobják be. És nem kaptak maszkot.

Megkérdeztük, hogyan állnak a maszkok kihordásával. Kiderült, hogy hiába a megfeszített munka, még nem végeztek, és a mai napon, azaz hétfőn is folytatják. És továbbra is érvényben van, hogy

aki nem kapja meg Szombathelyen a maszkját, azt jelezze a választókerületi képviselőnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra