Megrongálták Szombathely legnagyobb plakátját is

Nemény András és az ellenzék plakátjai estek a piros festék áldozatává.

Lapunk már többször is beszámolt Horogkeresztet festettek az Éljen Szombathely képviselőjelöltjének összes plakátjára a választókerületében 2019. September 23. 10:56 arról, hogy rendkívül aktívan folytatják munkájukat a szombathelyi plakátrongálók. Volt rá példa, hogy Koczka Tibor és Nemény András polgármesterjelöltek plakátjait rongálták Továbbra is keményen dolgoznak a szombathelyi plakátrongálók 2019. September 28. 17:13 meg.

Varga Mátyás

De az Éljen Szombathely képviselőjelöltjének, György István Péternek is lefújták Egyetlen éjszaka 35 plakátját rongálták meg az Éljen Szombathelynek 2019. October 03. 18:52 harmincöt plakátját. Ma reggel pedig arra lettünk figyelmesek, hogy a Március 15. téren található óriási plakátoszlop is a rongálók áldozatául esett.

A hatalmas oszlopon Nemény András látható, és ha jobban megnézzük, akkor a festék eléggé hasonlít arra, amivel György István Péter plakátjait is lefújták. Lehetséges, hogy a két esetnél ugyanaz lehet az elkövető. Próbáltunk rájönni, hogy vajon mit akar jelenteni a

a polár estere

, de ezt a rejtvényt nem tudtuk megfejteni.

Varga Mátyás

Amikor ott jártunk, ketten tisztítószerrel igyekeztek eltávolítani a festéket, valamint egy idős úr is kritikával illette az elkövetőt.

Friss: az Éljen Szombathely Egyesület időközben a közösségi oldalán jelezte, hogy megtisztították a plakátokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019