Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A választási jegyzőkönyvek azonnali lefoglalását kéri a rendőrségtől az Európai Baloldal

A sajtóban megjelent információk Választási csalást gyanítanak az ellenzéki pártok, a szavazatok újraszámlálását kezdeményezik 2018. April 10. 17:10 szerint ellenzéki delegáltak próbálják beszerezni a helyi választóköri jegyzőkönyveket, azonban napokba (!) telhet ezek átadása, ráadásul Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke szerint a 11 ezer helyi választási bizottság adatai csak a hétvégén kerülnek fel a honlapra.

Ez a már ismert gyanús eseményekkel együtt (a honlap leállása, régi szoftverre való átállás, az urnazárás és az adatközlés közti több órás időhúzás) felveti a választási csalás gyanúját.

Ezért az Európai Baloldal bejelentést tett a rendőrségen, és felkérjük a hatóságokat, hogy azonnal foglaljanak le minden választási jegyzőkönyvet.

Európai Baloldal

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Választás 2018

Tovább az oldalra