Volt Fesztivál


2006


A Volt is lesz is: soproni hangulatjelentés, sok-sok képpel
A VOLTok VOLTja volt. Soha ennyi látogató, soha ennyi nemzetközi sztár és soha ilyen kevés eső nem volt még a VOLTok történetében. A tizennegyedik rendezvény négy, programokkal teli napját ötvenötezer látogató élvezte... Jó böngészést képgalériáink és élménybeszámolóink között!
tovább>>2005


Sárharc és puhánybreak – VOLTnapló szombatról
Vízhatlan ponyva alatti munkamegosztás, illetve a leejthetetlen gombostű mellett mégis leejthető telefon esete a Multicafénál. Számunkra imígyen VOLT…
tovább>>


Esőben ázva, koncerteken hevülve
Újabb képcsomagot juttattak haza a VOLT Fesztiválon nyomuló nyugatosok. A fotók az első nap éjszakájába és a második nap borús, lucskos délelőttjébe engednek betekintést. Pénteken ugyanis dagonyává változott a VOLT szabadtéri helyszíneinek nagy része, kora reggeltől délutánig locsogott az eső. A délelőttre tervezett programok jó része ugyan elmaradt, a fesztiválozók pedig egymás sátrában és a fedett helyszíneken kerestek menedéket az eső elől.
tovább>>


Így ébred és így bulizik a Volt Fesztivál
Sopronban már szerdán este megérkeztek az első fecskék és az első együttesek. Éjjel már javában zajlott, aminek zajlania kell. Fotósunk ott volt, és megörökítette a bulizókat. Ahogy csütörtökön reggel pedig azt, hogyan ébred a sátortábor, s hogyan próbálják a megfáradt egyedek újra felvenni a ritmust, megtalálni az éjjel lerúgott cipőket és a hátizsákok mélyén a fogkeféket, s valahogy visszatérni az életbe...
tovább>>


Ötvenezer vendégre számít a hétvégi VOLT Fesztivál
Az előrejelzések szerint 2005 a VOLT éve lehet abból a szempontból, hogy már a nemzetközi színtér is komolyan odafigyel Sopronra július 6-tól 9-ig. Idén plusz egy mezőnyi területet is hozzácsaptak a Lővér Kempinghez, megreformálták a vendéglátást, és ismét kiszolgálnak pár impozáns világsztárral. A szombathelyiek körében többek között a Thievery Corporation viszi a pálmát.
tovább>>2004


Karnevál-búcsúztató össze-visszafoglaló
Létszámügyi hatványozódás, a szütyők átvizsgálására szakosodott zugital-kommandó blokkokban engedi tovább a fesztiválozókat. Hangulatjelentés a VOLT utolsó napjáról
tovább>>


Lővér kemping, hol több nép kering - a VOLT Fesztivál első napja
A fesztivál gyöngyszemeként elhíresült, területében megnövelt szőnyegpadlós sátor már csak szimplán Café néven fut, a múltévi Hip Hop Zónát viszont a Soproni Ászok Nagyszínpadra sűrítették egy zsírtalan kétórában, a kevésbé hiteles előadókkal gyakorlatilag kiherélve a műfajt.
tovább>>


VOLT fesztivál képgaléria


2003


Voltos buli Sopronban
Az idén ismét feszült hangulat uralkodott a soproni Volt Fesztiválon, hiába akarta elvenni az eső a kedvét a majd 25 ezer látogatónak. Íme, mit láttunk.

tovább>>

VOLT? Lesz!
Akár az augusztusi Sziget Fesztivál főpróbájának is betudhatjuk a Nyugat-Dunántúl legütősebb zenei hepeningjét, a soproni VOLT Fesztivált, amely nem elhanyagolható kulturális tényezővé nőtte ki magát szűkebb pátriárkánkban. Csütörtöktől a szakemberek színvonalas zenéket, hatalmas partyzásokat és fincsi kulturális csemegéket prognosztizálnak.
tovább>>


2002


Háromnapos túlélőtábor fesztiválköntösben
Akár kérdőre is vonhatna minket a Nyájas Olvasó, miért nem került fel eddig oldalunkra a VOLTos élménybeszámoló. Nos, a hétvégi masszív energialeszívás minket is jól megtépázott, egy rongycafatból pedig nem lesz egyhamar kasmír kendő.
tovább>>


Voltos képek II.
Július 4-5-6-án rendezték meg a Volt fesztivált Sopronban - az idén először szabadtéren. Bejött. Fotóink szombaton, a buli zárónapján készültek. (2. rész)
tovább>>


Voltos képek I.
Július 4-5-6-án rendezték meg a Volt fesztivált Sopronban - az idén először szabadtéren. Bejött. Fotóink szombaton, a buli zárónapján készültek.
tovább>>


Mindenhol jó, de legjobb Sopron
Ezzel a szlogennel veszi kezdetét csütörtökön a Diáksziget után talán a legnagyobb nívóval rendelkező VOLT Fesztivál, ezúttal viszont nem a megszokott helyszínen, hanem a mesébe illő Lővér Kempingben
tovább>>


2001


VOLT Fesztivál és multikulturalista tombolda
Megint megkaptuk azt, ami már kilencedszer késztette túlórára a soproni közterület-felügyeletet: A VOLT Fesztivált. A felszabadult szigetes csürhülés modellezett változata ismét ezreket vonzott a helyi sportcsarnokhoz. - ennyi, az egészséges életmódot szigorúan szem előtt tartó sportbaráttal ritkán találkozik az ember.
tovább>>

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ajánló