Energy Dabaston

Bemutatkozás

Az Energy Dabaston TSE 2003 nyarán alakult, melyből 2005. márciusában nőtte ki magát az Energy-Dabaston Alapfokú Művészeti Iskola. A szombathelyi Energy Fitnessen kívül a következő helyszíneken folyik oktatás: Celldömölk, Egyházashetye, Gersekarát, Hossúpereszteg, Ikervár, Kemenesmagasi, Kemenesmihályfa, Magyarszecsőd, Nemeskolta, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Vasszécseny.

Egyesületünk minden korosztály számára kínál tanfolyamokat.
Ovis tánccsoportjainkban 4 éves kortól ismerkedhetnek meg a gyerekek a tánclépések alapjaival, társastánc-ra valamint a hip-hop-,funky,- jazz elemekre épülő show-tánc-ra 7 éves kortól várjuk a jelentkezőket. Rock and roll- tanfolyamainkat 4 éves kortól felnőtt korosztályig mindenki kipróbálhatja. Képzett, tapasztalt oktatóink bárkit bevezetnek a különböző táncok világába a hobby szinttől az aktív verseny kategóriáig. Ezen felül aki inkább az egzotikus, latinos táncokhoz vonzódik, az feltétlenül látogasson el hastánc ill. az autentikus kubai alapokra épülő salsa kurzusainkra.

Eredményeink:
Táncosaink négyszeres magyar bajnoki első helyezést, 2005,
2006-ban a világbajnokságon öt első helyezést értek el. Ezen eredmények elérésében nagy szerepe volt kiváló oktatói és nevelői munkánknak. Az egyesület által üzemeltetett gersekaráti sportcsarnokban több országos versenyt rendeztünk a 2006-os évben.

Nagy sikerrel indult 2005. őszén színművészeti tagozatunk is.

Egyesületünkről, induló tanfolyamainkról bővebb információ található a www.energyfitness.hu weboldalon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ajánló