Orvosok, vadászok és vállalkozók báljában villogtunk (Vadiúj báli képgalériák)

A bálszezon végén gyűltek össze a vadászok, orvosok és a vállalkozók, hogy egy kicsit kieresszék a gőzt. Sok ismerős arcot fedeztünk fel a korábbi bálokból is.

Vadászbál Márióval
A Pannónia étteremben két szinten mulattak a vadászok és szimpatizánsaik. Az ételek között is a vadínyencségek domináltak, a bálozók elégedetten simogathatták a hasukat. Ott-jártunkkor éppen a kelet varázsát jelenítették meg a hastáncos lányok, majd Márió lépett a színre a harmonikájával. Az első szám alatt még ejtőztek a párok a kiadós vacsora után, de aztán villámgyorsan benépesült a placc és szinte mozdulni sem lehetett.

Képgaléria a Vadászok báljáról

Varga doki megtáncoltatta Keresztes Ildikót
A Claudius szállóban elegáns orvosok és doktornők, valamint családtagjaik, barátaik gyűltek össze. Érkezésünkkor éppen Keresztes Ildikó hangját élvezhették a vendégek. A művésznő a hangulat fokozására az utolsó számhoz kiválasztott magának egy magas orvost, akivel korábban már vidám párbeszédeket folytatott két előadás között. "Milyen doktor vagy?" - szegezte a kérdést az énekesnő újdonsült partnerének. "Varga doktor" – felelte, majd úgy megtáncoltatta Keresztes Ildikót, hogy alig bírtuk követni az objektívvel.

Képgaléria az Orvosok báljáról

A Vállalkozók is mulattak
A Palace különtermébe jóval éjfél után értünk. Itt a vállalkozók báloztak, volt is jókora "ereszd el a hajamat" hangulat. A frakkos bálokhoz képest itt nem volt visszafogott a társaság, inkább a felhőtlen jókedv jellemezte az éjszakát.

Képgaléria a Vállalkozók báljáról

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ajánló