Soundparkmusic - Soundparksoundz

A 20 évet megélt „Vida hangszerbolt” megszünése után, a kor szellemmének megfelelő
minőségű, új hangszer és életstílus üzletet nyitott a Honvéd utca 5 szám alatt az ofotért
üzlettel szemben.

Új és használt hangszerek adás-vétele, stúdió-, koncert-, klub-, hang-, világitás-, szinháztechnika, és szinte minden olyan eszköz amely az audióvizuális világba tartozik megtalálható kínálatunkban. Igyekszünk olyan termékeket propagálni elsősorban, amelyeket nyugodt szívvel tudunk ajánlani, és a felhigult termékdömpingben minőséget képviselnek.

Korrekt árakkal, tanácsadással próbálunk segíteni a hozzánk fodulóknak, mert úgy gondoljuk, hogy minőségi produkció nem létezik, megfelelő eszköztár nélkül.

Megtalálhatóak lesznek üzletünkben a KámzsaCrew Fashion gárdája által megálmodott, és megkreált egyedi ruhák, zsuppzsákok (babzsák-fotel), és hozott grafikából is legyártunk bármilyen megrendelést.

Vállalunk arculattervezést minden olyan mozgalmi jellegű rendezvénynek, zenekarnak, elő
adónak, vagy szervezkedésnek amelyeket magunkénak érzünk, és mivel a Kultúrkapu Közhasznú Egyesület irodája is mi vagyunk, bárki akinek bárminemű ötlete van régiónkban előremutató produkciók megvalósítására nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal!

Irodalmi estektől a többnapos fesztiválokig tudunk hang és fénytechnikával ellátni bármely rendezvényt, nagyon kedvező árakon és megfelelő minőségben, és ezek pr. és szervezési munkáit is fel tudjuk vállalni.

Bízunk benne, felkeltettük érdeklődésed és a közeljövőben meglátogatsz minket személyesen!

Ha információra van szükséged írj a soundparkmusic_KUKAC_vipmail_PONT_hu címre.

Rövidesen indul a soundpark.hu oldal, de addig is a kamzsacrew.gportal.hu –n és a www.clubplayer.extra.hu címek alatt megtalálhattok minket!

Már több éve foglalkozunk több kevesebb sikerrel olyan, a régiónkban még meg nem honosodott, illetve elő sem forduló rendezvények szervezésével illetve támogatásával,
amelyek nélkül nem lehet modern urbánus élettérről beszélni. Szerencsére mára elmondhatjuk, hogy megfelelő partnereket találtunk jópár rendezvényhelyszin tulajdonosában, akik respectálják törekvéseinket, és befogadják rendezvényeinket.
A közeljövőben találkozhattok megmozdulásainkkal többek közt a Cinema Cafe, a Pizzicató, az OMK és a Club Player szinpadain, illetve a vidéki városaink klubjaiban is.

Állandó platformunk a Player club a sportház sarkán, ahol az underground tánczenéket propaáljuk a dub-reggae-től az electrón át a drumandbass-ig, és szeretnénk ha kialakulna egy olyan tematikus rendszer, ahol is minden nap más-más stílus szerepelne a kínálatban.

Mint minden manapság, a pénzen múlik az, hogy milyen rendszereséggel tudunk olyan produkciókat idehozni amelyek nemcsak anyagilag, de erkölcsileg is rentábilisak, és
az esetleg más földrészről ideutazott előadó nem egy kis létszámú tanácstalanul bámuló
gyülekezet, hanem egy fogékony és nyitott lelkes közösség előtt lép fel.
Úgy gondoljuk, hogy erre a Player tökéletes helyszin, az italárak és a belépők teljesen emberbarátiak, a hang és fénytechnika maximálisan elegendő és jó minőségű, a személyzet „jó arcokból áll”, és nem utolsósorban gyönyörű a hely.

Bízunk benn, hogy egyre többen látogattok be majd partijainkra, és megszeretitek ezt a szóraozási rendszert!

Várjuk minden olyan intézmény tulajdonosát akik szeretnének élő, értékes produkciókkal
bővíteni kínálatukat, és tovább látnak a kereskedelmi médiák álltal – tisztelet a kivételnek- kínált sekélyes és értéktelen biznisz-sztárok dömpingjén !

Az alábbiakban egy kis izelítőt adunk a közeljövő kínálatából:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ajánló