Csajbuli izmos férfitestekkel

Bár a bálszezonnak már vége, a lányok és asszonyok még alaposan megkapták a magukét. A vetkőző fiúknál rezegtek a hangszálak.

Pénteken este kezdődött a nőnapi bál az MSH-ban. A látogatók számán alaposan megérződött, hogy szombaton a legtöbb munkahely várta a dolgozóit, így viszonylag kevesen kockáztatták a "másnapot". Aki viszont eljött, jól szórakozhatott. Képgalériánkban a Rippel fivérek produkciójától követhetők nyomon az események. A két erősembert nem csak a nők, de a szolidabb számban képviseltetett férfiak is leesett állal nézték. A világot bejárt testvérpár Szombathelyen is beleadott apait, anyait, ráadásul belementek egy közönségjátékba is, amiben a diáktáborokból ismert bátroságpróbára bírták rá az önként jelentkezőket. A hölgyek vastapssal jutalmazták a nem éppen vastag izomzatú, de annál fehérebb próbálkozót is.

Az alaposan beharangozott pezsgőszökőkút nagy sikert aratott
De a korlátlan fogyasztás kissé megtévesztő volt, mivel a népszerű szerkezet éjfélre eltűnt az asztalról. Az átszabott MSH-belső viszont pofás látványt nyújtott.

Nézd meg galériánkat!

Még éjfél előtt érkeztek meg a színpadra Tommyboyék. A három fiú külön-külön hamar megszabadult a ruháitól a kiválasztott nők segítségével és némi testmozgással kergették az őrületbe a nézőket. A tombolasorsolás után a megasztáros Nagy Edmond pattant a színpadra és a nők unszolására végül lemerészkedett a táncolók közé, ami azt eredményezte, hogy szinte bekebelezték a hölgyek.

Kis technikai szünet következett, majd a Pannon Cigányzenekar vette át a terepet. Sajnos a nóták szövegrésze nem igazán jött át, de ez akkor már senkit nem zavart.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ajánló