Pucér korisok a Jégkarneválon

Összeborzongott a XX. Jégkarnevál közönsége, amikor tizenöt, csaknem pucér koris szabadult be a jégpályára és körözni kezdtek az egyfokos hidegben.
Miközben a közönség nagykabátban biztatta a korisokat, azok fürdőruhában rótták a köröket. Bátorságukért egy-egy kiló fagylaltot kaptak, hogy ne melegedjenek fel idejekorán. Az őrültnek tűnő ötlet a műsorvezető Varga Jenő testnevelőtanár fejéből pattant ki még tavaly és olyan sikert aratott, hogy ezután minden évben feltűnnek a jégen a fagyálló sportolók és szimpatizánsok, akik között bajnok korcsolyázók is voltak. A Jégkarneválra kétezren látogattak ki korcsolyával, aki pedig jelmezt is öltött, az ingyen léphetett be a mozgalmas rendezvényre, ahol késő estig számtalan látványosság, bemutató és vetélkedő várta a látogatókat. A 20 éves műjégpálya szezonzáró rendezvénye tűzijátékkal és jégdiszkóval zárult. Részletes képgalériánkban több száz korizót örökítettünk meg az utókornak.

Nézze meg galériánkat!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ajánló