Tárt Kapus Családi Sportnapok a Sportligetben

A Szombathelyi Sportszolgáltató Kht. hagyományt szeretne teremteni egy új kezdeményezés-sel, mely által a lakosság minél nagyobb körben megismerheti a legegyszerűbb, mindenki által végezhető kondicionális, fizikai állapot felmérési lehetőségeket.

Az emberek általában nincsenek azon tudás birtokában, hogy egészségi állapotuk legegyszerűbb mérési lehetősége saját kezükben van: a pulzus frekvenciája – a szív és keringési rendszer működése – tökéletesen jellemzi minden egyén fizikai állapotát. Pihenten, nyugalomban ez mindenkinél más és más értékű lehet, mint ahogy különféle testmozgásokra is eltérő módon jelez vissza szervezetünk. Ebből kiindulva a pulzus kitapintásának megtanításával és alapvető ismeretek elsajátításával mindenki egyértelmű visszajelzéseket kaphat saját kondícionális állapotáról.

Erre az első alkalmat a Tárt Kapus rendezvénysorozatunk keretében hirdetjük meg 2007. július 13-án délután 16.30-tól és délelőtt 14-én 9 és 14 óra között, amelyen a részvétel és a pályahasználat is teljesen ingyenes.

Szeretnénk felhívni a figyelmet azon sport és szabadidős tevékenységekre, amelyek egész évben végezhetők a Sportligetben, és a rendezvény ideje alatt sport szakemberek is segítenek a sportágak megismerésében.


Sportszolgáltató KHT.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ajánló