Jogász bálon jártunk (képgaléria)

Ha a mostani hétvégén nem lesz valami igazán nagy durranás a bálok között, akkor a látottak alapján az idei bálszezon leghangulatosabb bálját tartották a jogászok a Hotel Claudiusban. A Jogász bált 1991. óta eddig minden évben megtartották. Az idei rendezvény több különlegességgel is szolgált. A műsorvezető nagy taps kíséretében szólította a közönség elé "Dr. Somló Tamást". A pályáját zenebohócként kezdő zenész ugyanis 2004-ben jogi diplomát szerzett.

Nézd meg galériánkat!

A közös éneklés után a Rimányi Táncklub penderült színpadra, majd díjnyertes sör, bor, sajt és pálinkakóstoló emelte tovább a hangulatot. Az idei Jogász bál legnagyobb meglepetése az egzotikus keleti hangulatot árasztó mór szalon volt. A rendkívül látványos berendezéshez, a színes kelmékkel borított falakhoz természetesen a vízipipák, aromás teák és a keleti zenék is hozzátartoztak. A Mandala által életre keltett egzotikumot hamar belakták a bálozók és a vízipipázás ízére is sokan ráéreztek. A varázslathoz az éjszaka kiosztott "mérgezett almák" is hozzájárultak, amelyek belsejében a tombolasorszám rejtőzött.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ajánló