Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Két Vas megyei településen is jelen lesz a Lehet Más a Politika

Két Vas megyei településen is mandátumot szerzett a Lehet Más a Politika, így a következő négy évben Csizmadia Fanni Bozzaiban, illetve Horváth Zoltán Szombathelyen fogja képviselni a magyar ökopártot.

Az LMP Szombathelyi Csoportja köszönetet mond dr. Ipkovich György polgármester Úrnak és Szombathely Megyei Jogú Város eddigi képviselőtestületének az elmúlt négy évben végzett munkáért, egyúttal gratulál dr. Puskás Tivadar újonnan megválasztott szombathelyi polgármesternek, illetve minden mandátumot szerzett képviselőnek! A Lehet Más a Politika az igazságosság, az átláthatóság, a fenntarthatóság, a demokrácia és a civil érdekek mentén kíván politizálni a megyeszékhelyen és Bozzaiban.

Köszönjük választóinknak a támogatást nemcsak azokon a településeken, ahol mandátumhoz jutottunk, de Celldömölkön, Gércén, Kőszegen, Sárváron és Sorokpolányban is.

Lehet Más a Politika Vas Megyei Szervezete

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2010

Tovább az oldalra