A Fidesz több mint tízezer aktivistával buzdít szavazásra

Telefonon és személyesen keresik fel a választókat, akiket Brüsszel ellen hívott harcba Orbán Viktor.

Már nem is az ellenzéket, hanem egyenesen Brüsszelt kell legyőzni Orbán Viktor vezetésével, ezért pedig mindent megtesz a Fidesz. Ugyanis több mint 10 ezer aktivistájuk agitálja majd a választókat telefonon és személyesen egyaránt, hogy „a béke és a biztonság megőrzése érdekében” menjenek el április 3-án szavazni és voksoljanak a Fideszre - közölte a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton.

Hollik István kiemelte: az elmúlt hetekben járták az országot, és több mint kétszáz helyszínen 40 ezer emberrel tudtak találkozni. Hozzátette: látták és hallották, hogy „a magyar emberek számára most az a legfontosabb”, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból. A kommunikációs igazgató szerint a választás tétje: háború vagy béke, fejlődés vagy rombolás, „előre megyünk vagy hátra” – írja a MaNcs .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022