Csak egy elbukott választás kellett, hogy Márki-Zay több mint 5 percet kapjon a köztévében

Nagy nap lesz a csütörtök.

„Egy elbukott választásra volt szükség ahhoz, hogy több, mint 5 percre behívjanak a köztévébe...”írta a Twitteren az összellenzék miniszterelnök-jelöltje, aki alulmaradt a 2022-es választáson.

Mint mondja, eddig is minden alkalmat megragadott mind ő, mind a többi ellenzéki képviselő, hogy azoknak is elmondhassák az igazságot élő műsorokban, akikhez csak a propaganda jut el. És bár ezt nem írta le, de valószínűleg most is így fog tenni.

„Csütörtökön 20:35-től kapcsoljanak az M1-re!” – zárta bejegyzését.

Mészáros D. Zsolt

Márki-Zay még március 16-án kapta meg 5 percét a köztévében, Márki-Zay megkapta az öt percét a közmédiában 2022. March 16. 08:20 ugyanis az idei választás miatt is biztosított a közmédia minden jelölőszervezetnek 5 perc műsoridőt.

Elmondta, hogy négy év alatt 5 perc lehetőséget adtak neki a közmédiában, aminek szerinte ugyanaz az oka, amiért Orbán Viktor sem vitázik vele: sokkal könnyebb „hazudozni” róla, ha nincs itt. Azt is hozzátette, hogy szerinte elhallgatják az igazságot, például azt, hogy ő előbb volt konzervatív és előbb járt templomba, mint Orbán Viktor.

Hozzátette, hogy a háborúról is folyamatosan hazudnak a köztévében: „azt állítják, hogy mi küldenénk katonákat, pedig éppen Orbán Viktor küld fegyvereket Ukrajnába, és ő ígért katonai segítséget Boris Johnsonnak” Hozzátette, hogy „gyújtogatóra ne bízzunk tűzoltást”.

Egyébként nem sokkal azelőtt, hogy Márki-Zay beszélhetett a köztévében, ismét leadták Orbán Viktor március 15-ei beszédét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022