Orbánt dicsérni ment be ismét a köztévébe a kutyapárt

Újból meghívást kaptak, úgyhogy kihasználták az alkalmat arra, hogy dicsérhessék a miniszterelnököt.

Nagy Dávid "pártigazgatóféle" ma délután jelezte, hogy ismét meghívást kaptak a köztévébe, "gondolom azért, hogy kicsit szidjuk együtt a magát rommáverő ellenzéket. Mi inkább Orbán Viktor dicséretét választottuk. Az eredmény alant!"

A kutyapárt mai megszólalásairól egyébként az MTI is beszámolt, hiszen nem csak az M1-nél, hanem a Kossuth rádióban is járt a pár. A beszámolóból kiderült, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot (MKKP) meglepetésként érte, hogy a választást még mindig kiírják Magyarországon 2022-ben is, de Orbán Viktor miniszterelnök kiírta, és meg is nyerte magának - mondta a párt operatív igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

"Ilyenkor én is - 25 évesen - elmegyek és nagyjából este 8-9 óráig azt érzem, hogy ezt a brutál demokrácia flasht, életérzést át tudom érezni" - fogalmazott Nagy Dávid.

Hozzátette, Orbán Viktor nemcsak a Fideszt, de adott esetben az ellenzékét is megkérdezi. "Úgyhogy ezt is szeretnénk neki megköszönni, és Vlagyimir Putyin után mi is szeretnénk neki gratulálni" - mondta a politikus.

Az operatív igazgató a csalódottságának is hangot adott, sőt - mint fogalmazott - rettegésben él vasárnap este óta, mert a gyermekvédelmi népszavazás érvénytelen lett, "tehát túltolta a kutyapárt ezt az érvénytelen népszavazást (...), és most nem lehetek biztos abban, hogy ha a középső fiam elküldöm óvodába, akkor ott nem drag queen-ek oktatják, nem melegpornót fogyaszt vagy nem éppen átműtve fog hazaérni".

Nagy Dávid szerint az is csalódás, Orbán Viktor úgy nyerte meg a választást, hogy Magyarország azon országok egyike, ahol a legtöbb ember halt meg koronavírusban, a legnagyobb szövetségeséről időközben kiderült, hogy egy tömeggyilkos, és a kampányban teleplakátolta ellenfelével az országot.

A politikus az M1 aktuális csatornán a kutyapárt eredményét közepesen jónak nevezte, megjegyezve, hogy ezzel tudják folytatni, le tudnak menni vidékre, vagyis a megyeszékhelyekről el tudnak indulni a kisebb településekre.

Hozzátette, a Fidesz szlogenjeinél is egyszerűbb üzenetekre van szükség, hogy ne zavarják össze a választókat se Budapesten, se pedig vidéken.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022