Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Orbánt dicsérni ment be ismét a köztévébe a kutyapárt

Újból meghívást kaptak, úgyhogy kihasználták az alkalmat arra, hogy dicsérhessék a miniszterelnököt.

Nagy Dávid "pártigazgatóféle" ma délután jelezte, hogy ismét meghívást kaptak a köztévébe, "gondolom azért, hogy kicsit szidjuk együtt a magát rommáverő ellenzéket. Mi inkább Orbán Viktor dicséretét választottuk. Az eredmény alant!"

A kutyapárt mai megszólalásairól egyébként az MTI is beszámolt, hiszen nem csak az M1-nél, hanem a Kossuth rádióban is járt a pár. A beszámolóból kiderült, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot (MKKP) meglepetésként érte, hogy a választást még mindig kiírják Magyarországon 2022-ben is, de Orbán Viktor miniszterelnök kiírta, és meg is nyerte magának - mondta a párt operatív igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

"Ilyenkor én is - 25 évesen - elmegyek és nagyjából este 8-9 óráig azt érzem, hogy ezt a brutál demokrácia flasht, életérzést át tudom érezni" - fogalmazott Nagy Dávid.

Hozzátette, Orbán Viktor nemcsak a Fideszt, de adott esetben az ellenzékét is megkérdezi. "Úgyhogy ezt is szeretnénk neki megköszönni, és Vlagyimir Putyin után mi is szeretnénk neki gratulálni" - mondta a politikus.

Az operatív igazgató a csalódottságának is hangot adott, sőt - mint fogalmazott - rettegésben él vasárnap este óta, mert a gyermekvédelmi népszavazás érvénytelen lett, "tehát túltolta a kutyapárt ezt az érvénytelen népszavazást (...), és most nem lehetek biztos abban, hogy ha a középső fiam elküldöm óvodába, akkor ott nem drag queen-ek oktatják, nem melegpornót fogyaszt vagy nem éppen átműtve fog hazaérni" .

Nagy Dávid szerint az is csalódás, Orbán Viktor úgy nyerte meg a választást, hogy Magyarország azon országok egyike, ahol a legtöbb ember halt meg koronavírusban, a legnagyobb szövetségeséről időközben kiderült, hogy egy tömeggyilkos, és a kampányban teleplakátolta ellenfelével az országot.

A politikus az M1 aktuális csatornán a kutyapárt eredményét közepesen jónak nevezte, megjegyezve, hogy ezzel tudják folytatni, le tudnak menni vidékre, vagyis a megyeszékhelyekről el tudnak indulni a kisebb településekre.

Hozzátette, a Fidesz szlogenjeinél is egyszerűbb üzenetekre van szükség, hogy ne zavarják össze a választókat se Budapesten, se pedig vidéken.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022