Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Megvan a szombathelyi (Vas 1-es) választókerület végleges eredménye

Czeglédy valamelyest javított, Hende ötven százalék alá csúszott.

Megvan Szombathely és térségében a választás végleges eredménye, miután megszámolták az utolsó választókörzetben + a külképviseleteken + az átszavazók által leadott szavazatokat.

A végső sorrend nem változott, de Hende Csaba eredménye végül 50% alá csökkent, gyakorlatilag ugyanannyit kapott, mint négy éve, Czeglédy Csaba pedig pedig 40% fölé jutott.

Választás, végeredmény Szombathely
Facebook

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022