Legyen a mentett állatoknak is szép karácsonya! – Menhelynek gyűjtött a szombathelyi Dési-iskola

Volt, aki a zsebpénzéből és volt, aki szülei segítségével vásárolt be mindenféle finomságokat.

A legtöbb állatmenhely manapság sajnos zsúfolásig van sorsukra hagyott állatokkal. Némelyiken akár több száz cicáról és kutyusról is gondoskodnak.

Az ott dolgozók mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb ellátást kapják a befogadott kisállatok, de ehhez szükségük van az állatszerető emberek segítségére is.

Dési Huber István Általános Iskola

Köztudott, hogy minden apró segítség, minden doboz élelem sokat jelenthet a menhelyeknek, így az Országos Állatvédelmi Témahéthez kapcsolódóan a szombathelyi Dési Huber István Általános Iskola apraja-nagyja is nagy lelkesedéssel fogott gyűjtésbe a szeretet ünnepét megelőző héten.

Volt gyermek, aki a zsebpénzéből áldozva, volt, aki szülei segítségével vásárolt macska- és kutyaeledelt a szombathelyi Fekete István Állatvédő Egyesület kis lakói számára.

Dési Huber István Általános Iskola

A gyerekek ajándékát az iskolát képviselő diákok december 20-án délelőtt adták át az egyesületnek a Vízöntő utcai telephelyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Család-barát