Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zöldudvarral és környezettudatos programokkal várják az érdeklődőket a Bolyai családi napjára

A pénteki nap a környezettudatosság mellett, a sport is kiemelt szerepet kap.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pénteken családi napot tartanak délután fél háromtól este kilenc óráig az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium udvarán.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az érdeklődők hétpróbán, kincskereső játékon, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, valamint kutyás bemutató, pingpong show, és táncbemutató is várja a közönséget.

A délután legsikeresebb programjának a tanár-szülő-diák-öregdiák kosárlabda mérkőzések ígérkeznek, ahol válogatott kosarasok is pályára lépnek.

Tánczos Mihály

Az egyre fontosabb környezettudatosság jegyében az idén egy Zöldudvart is berendeznek a szervezők, ahol a méhész az őshonos gyümölcstermesztővel együtt játékosan

neveli

a környezet tiszteletére a vendégeket.

Közben pedig még egy magaságyást is építenek az arra vállalkozókkal, ami később az udvar hasznos része lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

Hirdetés