Zöldudvarral és környezettudatos programokkal várják az érdeklődőket a Bolyai családi napjára

A pénteki nap a környezettudatosság mellett, a sport is kiemelt szerepet kap.

Pénteken családi napot tartanak délután fél háromtól este kilenc óráig az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium udvarán.

Az érdeklődők hétpróbán, kincskereső játékon, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, valamint kutyás bemutató, pingpong show, és táncbemutató is várja a közönséget.

A délután legsikeresebb programjának a tanár-szülő-diák-öregdiák kosárlabda mérkőzések ígérkeznek, ahol válogatott kosarasok is pályára lépnek.

Tánczos Mihály

Az egyre fontosabb környezettudatosság jegyében az idén egy Zöldudvart is berendeznek a szervezők, ahol a méhész az őshonos gyümölcstermesztővel együtt játékosan

neveli

a környezet tiszteletére a vendégeket.

Közben pedig még egy magaságyást is építenek az arra vállalkozókkal, ami később az udvar hasznos része lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ajánló