Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Életbe lépett Czeglédy Csaba mentelmi joga, nyilvántartásba vették, mint képviselőjelölt

Kiengedhetik a börtönből.

A szombathelyi választási bizottság péntek délben tartott ülésén nyilvántartásba vett több képviselőjelöltet, köztük az előzetesben lévő Czeglédy Csabát. Czeglédy a hétvégén jelentette be Czeglédy Csaba független jelöltként elindul a parlamenti választásokon 2018. February 18. 08:17 , hogy függetlenként indul az április 8-i országgyűlési választásokon, párttagságát is felfüggesztette Czeglédy Csaba felfüggesztette párttagságát, mentelmi jogáról valószínűleg az NVB dönt majd 2018. February 18. 12:09 . Szerdán le is adták Czeglédy Csabának összegyűjtötték és leadták az ajánlásokat, hogy képviselőjelölt lehessen 2018. February 21. 10:04 a számára összegyűjtött ajánlásokat, is üzenetben jelentette ki Czeglédy Csaba ügyvédjén keresztül üzeni, eszében sincs elszökni 2018. February 22. 16:33 , hogy eszében sincs elszökni a mentelmi jog mögé bújva.

Czeglédy Csaba
Vágvölgyi Bálint

Ezzel megkapta a mentelmi jogot, most az ügyészségen és a bíróságon a sor, hogy megszüntessék előzetes letartóztatását. Ettől függetlenül folytatódik ellene az eljárás, de a hatóságok nem alkalmazhatnak vele szemben kényszerítő eszközöket, ilyen az előzetes letartóztatás is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2018

Tovább az oldalra