Czeglédy Csaba már le is adta az ajánlásait a választási irodán

A Vas 1-es körzetben (Szombathelyen és környékén) induló ellenzéki jelölt a szükséges mennyiség dupláját gyűjtötte össze ma reggel óta.

„Szívből köszönöm! Rekord gyorsasággal gyűlt össze 1000 aláírás, így most le is adtam az íveket a választási irodán” – írta Facebook-posztjában Czeglédy Csaba.

Czeglédy Csaba leadta az ajánlásokat
Forrás: Facebook / Dr. Ceglédy Csaba

Czeglédy Csaba (DK) Vas megye 1-es választókerületében, Szombathelyen és 11 környező településen indul az összefogásban rászt vevő ellenzék közös jelöltjeként, miután Ungár Péter (LMP) és Koczka Tibor (MMM) előtt megnyerte az őszi ellenzéki előválasztást. Ellenfele Hende Csaba (Fidesz) lesz, aki 2002 óta országgyűlési képviselő.

Az április 3-i országgyűlési választásokra ma, azaz szombat reggel kezdődött el az ajánlások gyűjtése. Az egyéni választókerületi jelölteknek fejenként 500 darab érvényes ajánlást kell leadniuk ahhoz hogy hivatalosan is jelöltek legyenek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022