Czeglédy Csabának minimális az esélye Szombathelyen - meg is köszönte...

A 10 százalékos különbség nem csökken.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, ahogy az egész országban, úgy Vas megyében is tarolnak a Fidesz jelöltjei.

Ágh Péter és V. Németh Zsolt győzelme már biztos, de papíron még nem dőlt el az 1-es választókerület, ahol Hende Csaba és Czeglédy Csaba feszül egymásnak.

Ugyanakkor egyre nehezebb elképzelni, hogy változás lesz, merthogy hiába növekszik a feldolgozottsági szint, a két jelölt közötti 10 százalékos különbség megmaradt, ami körülbelül 3500 szavazatot jelent.

Ez gyakorlatilag behozhatatlan előnyt jelent.

A többi jelölt messze lemaradva tőlük.

Nyugat.hu

Frissítés:

Czeglédy Csaba időközben egy Facebook-posztban köszönte meg a támogatásokat. Ezzel gyakorlatilag elismerte, hogy elveszítette a választást.

"Kedves Barátaim, Ismerőseim, Támogatóim! Köszönöm, hogy mellettem álltok és támogattatok ma szavazataitokkal. Bármi is lesz a torz rendszerben született eredmény, nem rajtatok múlt. Sokan irtok és hívtok, ezért itt és így reagálok: sajnos, nem állunk jól. A többségnek úgy tűnik jó az, ami most van. Keserű lesz az ébredésük."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022