Czeglédy odaszúrt Márki-Zaynak és a fővárosi értelmiségnek

Trumpot emlegeti és előkerült Ipkovich György neve is.

Hirtelen felforrósodott a hangulat az ellenzéki előválasztáson. Míg korábban csak elvétve akadtak karcosabb megszólalások, most, hogy már csak Dobrev Klára és Márki-Zay Péter maradt a porondon, mindennapossá váltak a keményebb belemenések.

Ezek közé tartozik Czeglédy Csaba ma délutáni Facebook-posztja is, amiben a baloldal szombathelyi országgyűlési képviselőjelöltje egyrész megemlíti saját előválasztási győzelmét:

"Ungár Péter bár tisztességes küzdelmet folytatott Szombathelyen, kampánya egyik fő üzenete mégis megtévesztő volt: azt hirdette, hogy Hende Csabát csak ő tudja legyőzni jövő tavasszal. A választók döntése alapján még engem sem tudott legyőzni az előválasztáson."

Lakossági fórum a szombathelyi Fő téren - Czeglédy Csaba kiállása Dobrev Klára mellett nem túl nagy meglepetés
Józing Antal

Majd ehhez kapcsolódva azt írja.

"Karácsony Gergely és az őt támogató budapesti baloldali, liberális értelmiség végig azzal kampányoltak, hogy csak ő tudja legyőzni Orbánt. Karácsony az előválasztás második fordulója előtt feladta a versenyt. Márki-Zay Péter, a kis magyar Trump és az őt - most már jobb híján - ajnározó budapesti baloldali, liberális, kissé Gyurcsány-fóbiás értelmiség most azzal kampányolnak, hogy csak ő tudja legyőzni Orbánt. Márki-Zay Péternek - aki csupán harmadik volt az előválasztás első fordulójában, azaz még Karácsony Gergelynél is eredménytelenebbül szólította meg a biztos ellenzéki szavazókat - előbb talán Dobrev Klárát kellene megelőznie."

Az is kiderül a posztból, hogy nemcsak ő, hanem Szombathely korábbi polgármestere, Ipkovich György (MSZP) is Dobrev Klárát és az ő programját támogatja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021