Hadházy Ákos már gratulált Márki-Zay Péternek

A képviselő Facebook-on emlékeztetett mindenkit, hogy még csak most jön a dolgok neheze.

Komoly politikai vitákat váltott ki az előválasztás, főleg a második forduló, de a legfontosabb az összetartás, hogy az ellenzék közösen bonthassa le a „félig már kiépített diktatúrát” – írja Hadházy.

Márki-Zay dicsőségeit és elszántságát taglalta az országgyűlési képviselő, de azt is elmondta, hogy nehéz dolga lesz a polgármesternek, mert mindenkinek tanulnia kell a hibáiból, a döntésekbe pedig másokat is be kell vonnia majd.

Hadházy Ákos ígéretet tett arra is, hogy a jogi és politikai elszámoltatás is meg fog történni. „Köszönjük, Polgármester úr, és köszönjük mindenkinek, aki részt vett ebben a nagyszerű előválasztásban!” – tette hozzá – írja az atv.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021