Nemény András a Facebookon gratulált Márki-Zay Péternek

"Az erőmre, eszemre, szívemre számíthat majd a legnagyobb nehézségek között is" - írta.

"Szívből gratulálok Márki-Zay Péternek, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének. Ahogy ígértem neki, az erőmre, eszemre, szívemre számíthat majd a legnagyobb nehézségek között is." - írta Facebook-posztjában Nemény András, Szombathely polgármestere.

"Az első feladatunk, hogy összekovácsoljuk és egyben tartsuk ezt a sokszínű közösséget. El kell érnünk, hogy akik ma még szomorkodnak, mert nem az ő jelöltjük nyert, a holnapot bizalommal kezdjék, hogy aztán együtt győzzünk és ünnepeljünk jövőre.

Márki-Zay Péter Nemlny András irodájában a hét elején
Facebook

De gratulálok Dobrev Klárának és a DK-nak is azért a rengeteg munkáért amit elvégeztek, és ami nélkül nem lett volna sikeres az előválasztás.

A mai nap az érzelmekről szól, hogy aztán holnap együtt menjünk tovább. Mert csak így sikerülhet.

A felelősség a miénk. Tegyünk meg mindent.

A jövőnkért, az életünkért, Magyarországért!" - írta a polgármester.

Nemény eredetileg Dobrev Klárát támogatta Nemény András: Dobrev Klára önkormányzatokkal kapcsolatos programját támogatom 2021. October 09. 13:06 . Pártja, az MSZP úgy döntött, a tagjaira bízza, a két jelölt közül ki mellé áll.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021