Nemény András a Facebookon gratulált Márki-Zay Péternek

"Az erőmre, eszemre, szívemre számíthat majd a legnagyobb nehézségek között is" - írta.

"Szívből gratulálok Márki-Zay Péternek, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének. Ahogy ígértem neki, az erőmre, eszemre, szívemre számíthat majd a legnagyobb nehézségek között is." - írta Facebook-posztjában Nemény András, Szombathely polgármestere.

"Az első feladatunk, hogy összekovácsoljuk és egyben tartsuk ezt a sokszínű közösséget. El kell érnünk, hogy akik ma még szomorkodnak, mert nem az ő jelöltjük nyert, a holnapot bizalommal kezdjék, hogy aztán együtt győzzünk és ünnepeljünk jövőre.

Márki-Zay Péter Nemlny András irodájában a hét elején
Facebook

De gratulálok Dobrev Klárának és a DK-nak is azért a rengeteg munkáért amit elvégeztek, és ami nélkül nem lett volna sikeres az előválasztás.

A mai nap az érzelmekről szól, hogy aztán holnap együtt menjünk tovább. Mert csak így sikerülhet.

A felelősség a miénk. Tegyünk meg mindent.

A jövőnkért, az életünkért, Magyarországért!" - írta a polgármester.

Nemény eredetileg Dobrev Klárát támogatta Nemény András: Dobrev Klára önkormányzatokkal kapcsolatos programját támogatom 2021. October 09. 13:06 . Pártja, az MSZP úgy döntött, a tagjaira bízza, a két jelölt közül ki mellé áll.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021