Két Vas megyei politikus is jelen volt Márki-Zay Péter győzelmi beszédén

László Győző szombathelyi alpolgármester és Bana Tibor képviselőjelölt a budapesti helyszínen várta az eredményeket.

„Az eredményvárón az ellenzék miniszterelnök-jelöltjével! Hajrá Magyarország, hajrá Márki-Zay Péter!” – írta vasárnap esti Facebook-posztjában László Győző, Szombathely alpolgármestere.

Forrás: Facebook /dr. László Győző

László Győző tavaly novemberben lépett be László Győző, Szombathely alpolgármestere belépett a Momentumba 2020. November 03. 11:42 a Momentumba. A Momentum október 7-én, az előválasztás második fordulója előtt állt be Márki-Zay Péter mögé, Előválasztás: Márki-Zay mögé állt be a Momentum 2021. October 07. 15:56 és ezzel kimozdította a holtpontról a Márki-Zay és Karácsony Gergely közti egyeztetéseket. Másnap Karácsony vissza is lépett Karácsony Gergely tényleg visszalépett az előválasztástól 2021. October 08. 11:16 a második fordulótól.

A Márki-Zay győzelmi beszédéről készült videón egy másik Vas megyei politikust is felfedeztünk.

A kép bal szélén, Márki-Zay mögött Bana Tibor.
Forrás: Facebook / Telex

Bana Tibort a Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogatta az előválasztáson Vas megye 3-as választókerületében. Bana meg is nyerte A 3. számú Vas megyei választókerületet simán vitte Bana Tibor 2021. September 30. 14:13 az előválasztást, így lesz az ellenzék közös jelöltje a tavaszi országgyűlési választásokon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021