Előválasztás: megérkeztek az első adatok

Béres András, a Párbeszéd OEVB-delegáltja ismertette az első adatokat. Eszerint Tolna megyében Dobrev Klára, Budapest 4-es választókerületében pedig Márki-Zay Péter győzött.

Tolna megyében az első fordulóban Dobrev Klára magabiztosan nyert.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A második fordulóban Tolna megyében így alakultak a számok: - papír alapú szavazatból Dobrev Klára 4972 voksot, Márki-Zay Péter 3306-ot kapott, - online felületen Dobrevre 537-en, Márki-Zayra 1700-en szavaztak Vagyis Dobrev összesen 5504, Márki-Zay pedig 5017 szavazatot kapott.

Budapest 4-es választókerületében így alakultak a számok: - papír alapú szavazatból Dobrev 1165-öt, Márki-Zay 2436-ot kapott, - online szavazatból Dobrev 788-at, Márki-Zay 3666-ot vitt el. Vagyis Dobrev összesen 1953, Márki-Zay pedig 6102 voksot kapott.

( atv.hu)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021