Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Czeglédy, Ungár, Koczka: sajnáljuk, hétfőn folytatjuk

Az előválasztás három szombathelyi jelöltje közleményt juttatott el lapunkhoz a mai eseményekről.

„A mai napon az előválasztási számítógépes infrastruktúrája sajnos az indulás után szinte azonnal összeomlott, majd ezt követően az Országos Előválasztási Bizottság úgy döntött, hogy hétfő reggelig felfüggeszti a szavazást.

Elsőként elnézést szeretnénk kérni mindenkitől, aki ma hiába várakozott a sátraknál, és azoktól is, akik a hétvégén terveztek szavazni, de a kialakult helyzetben nem tudnak. Öröm volt látni, hogy mennyien akarnak élni a lehetőséggel, de pont ezért bosszantott minket is rendkívüli módon a rendszer összeomlása.

A nyilvánvaló hibák ellenére azt kérjük az ellenzéki szavazóktól, hogy ne veszítsék el a lelkesedésüket, és hétfőtől éljenek a szavazás lehetőségével. Mi azon fogunk dolgozni az előválasztás végéig hátralévő időszakban, hogy olyan ne fordulhasson elő, hogy bárki a technikai problémák miatt ne tudjon élni a szavazati jogával.

Czeglédy Csaba

Ungár Péter

Koczka Tibor”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021

Tovább az oldalra