Egy családi történetre épül Márki-Zay kampányfilmje

Saját történetüket mesélik el. Szépek a képek.

Hamarosan televíziókban és online is látható lesz az Egységben Magyarországért pártszövetség kampányfilmje, amelyben az ellenzéki miniszterelnök-jelölt egy családi történeten keresztül mutatja be, mi hajtja a választási küzdelemben – közölte lapunkkal a szövetség.

„A koncepció egy megtörtént családi jelenetre épül. A kampánystáb először akkor hallotta a történetet, amikor az előválasztás két fordulója között a Karácsony Gergely visszalépését bejelentő sajtótájékoztatón Márki-Zay Péter elmesélte. Amikor elkezdtük tervezni a kampányt és benne azt a filmet, aminek a segítségével a jelölt elkötelezettségét jobban megismerjük, nagyon hamar rádöbbentünk, nem kell magasztos narráció, itt van a tökéletes történet, a tökéletes analógia, ami emberi, hiteles, és mozgósító. A felvételeket Márki-Zay Péter vásárhelyi otthonában vettük fel, családja körében” - mondta el Simon András, a kampány kommunikációs vezetője.

Az egyperces szpotban az ellenzéki miniszterelnök jelölt feleleveníti, hogy amikor először indult választáson, 2018-ban, az akkor nyolcéves kisfia, Palika megkérdezte, hogy mi történik körülöttünk. „Valami olyan, mint amikor van egy nagy gyerek az osztályban, aki terrorizálja a többieket, elveszi az uzsonnájukat, és aki csak felszólal ellene, azt megveri. Édesapád pedig elhatározta, hogy feláll és megmondja a nagy gyereknek, hogy ezt nem szabad. Lehet, hogy elbukom, hogy engem is megvernek. De az is lehet, hogy a többi kicsi is sorban feláll, és együtt elzavarjuk a rossz gyereket” – válaszolta neki.

A film szűk költségvetésből készült, az alkotók jelentős része ingyen, vagy a piaci díjazás töredékéért vállalta a munkát – olcasható a közleményben.

A kampányfilmet Pálfi György Balázs Béla-díjas filmrendező készítette. 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022