„A gonosz csak addig erős, amíg a jók tétlenek” – itt az összellenzék kampánydala

És jött hozzá egy videoklip is.

A Hatalom a népé – ez a címe az Egységben Magyarországért kampánydalának, mely kedden reggel jelent meg, délutánra pedig a hozzá forgatott hivatalos videoklip is felkerült a közösségi platformokra.

A dalban közreműködik Bánfalvi Eszter színésznő, Bíró Panna, az SZFE színészhallgatója és Homonnai Katalin színésznő és bábművész, akiket Henri Gonzo, a Fran Palermo frontembere kísér gitáron. A klipet Herendi Gábor rendezte.

Mint közleményükben írják, az ellenzéki szövetség tudatosan választotta ezt a dalt, ami az eredeti szerző, Patti Smith támogatásával, engedélyével és együttműködésével született meg.

„A dal új, magyar szövege egy kollektív alkotóközösség csapatmunkája, amely a választási kampány erős üzenetére reflektál és amely a refrénben is megmutatkozik, mégpedig, hogy 'A Hatalom a népé!'” – írták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022