Egységben Magyarországért: "Győzni fogunk, ha az utolsó héten mindenki meggyőz még három embert"

"Elképesztő erőforrásfölény ez, amivel nem egyszerű felvenni a versenyt" - írják.

"Tudtuk jól, hogy nehezített pálya vár az ellenzékre a 2022-es választási kampányban: a közmédiától kezdve az ügyészségen át a közmunkát adó fideszes polgármesterekig rengetegen segítik állami forrásokból, Orbán Viktor utasítására a kormánypárt kampányát. Elképesztő erőforrásfölény ez, amivel nem egyszerű felvenni a versenyt" - olvasható az Egységben Magyarországért sajtóközleményében.

Ezek után fel is sorolják a nehézségeket:

 • Alig 2000 plakáthelyhez tudtunk jutni szerte az országban, a plakátcégek ugyanis sorra mondják vissza a megrendeléseket. Eközben a Fidesznek legalább tízszer ennyi plakáthelye van csak a saját kampányára, és akkor még nem beszéltünk a „kormányzati tájékoztatásról” vagy a nemváltó műtétekkel ijesztgető, állami pénzből finanszírozott plakátkampányról.
 • A tévés piacot is úgy leuralta a hatalom, hogy naponta csak néhányszor tud megjelenni az ellenzék álláspontja a tévécsatornákon – miközben a köztévében és a fideszesített TV2-ben naponta többször ismétlik a kormánypropaganda ellenzéket érintő hazugságait.
 • Még szórólapozni is jóval nehezebb, mint korábban bármikor: a terjesztők a fővárosban és Budapesten is folyamatosan visszamondják a megrendeléseket hozzájuk különböző helyekről érkező, vélhetően fideszes fenyegetőzések hatására. Olyan súlyos a helyzet, hogy még az egyéni választókerületemben, Csongrád-Csanád 4-ben sem vállalta senki a legújabb szórólapjaink terjesztését.
 • És az online teret is uralják. Egyszerűen azért, mert több forrásuk van erre: adófizetői pénzből legalább 4x annyit költenek a kampányra az internetes felületeken is. Ráadásul a fideszes rásegítéssel megalakult Gattyán-féle kamupártnak úgy tűnik, az az egyetlen feladata, hogy minél inkább befoglalja a digitális felületeket az ellenzék elől is.
 • És hogy mit csinálnak ebben a helyzetben?

 • Nem sok eszközünk van, de van egy erős fegyverünk: az igazság ugyanis a mi oldalunkon van. És az elszántság is: alternatív megoldásokkal próbálunk minél több választót elérni, ezért indítottunk például 30 hangosbemondós kisbuszt 1200 településre, hogy elvigyük a valóságot oda is, ahol már csak a köztévét lehet fogni. Ezért jártam én is be az egész országot: mostmár naponta 6 fórumot tartok, így akár néhány nap alatt több ezer, még nem elkötelezett választóval is találkozhatok. A leginkább kétesélyes körzetekbe „meggyőzéskommandókat” is indítottunk: házról házra járva visszük el a hatalom által elhallgatott igazságot.
 • Ez életünk hajrája – és Önökön is múlik, hogy sikerül-e meggyőznünk a bizonytalankodó szavazókat, sikerül-e megszabadítanunk az országot Orbán Viktor kormányától. Kérem, győzzenek meg az utolsó héten legalább három, még bizonytalan ismerőst, mondják el nekik, hogy:

 • 1. Orbán Putyin embere. Nekünk a Nyugathoz kell tartoznunk, ehhez kormányt kell váltanunk!
  2. Orbán nem tudja megoldani a megélhetési válságot, hiszen ő okozta. Áremelés helyett bér- és nyugdíjemelésre van szükség!
  3. Orbánnak már nem ad pénzt az unió! Csak egy új kormány tudja hazahozni a minden magyarnak járó másfél milliós támogatást!"
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Választás 2022