Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Czeglédy Csaba: Nemes verseny volt, az emberek szeretete győzött

"Azért szépet küzdött a zavaros hátterű buzi zsidó budai milliárdos, valljuk be." - mondta Ungár. A képviselőjelölteket kérdeztük az eredményhirdetés után.

Nemrég lett nyilvános a vasi 1-es választókerület (Szombathely és 11 környező település) előválasztási eredménye. Ahogyan írtuk Hivatalos: Czeglédy Csaba, a DK jelöltje nyerte a szombathelyi előválasztást 2021. September 29. 19:20 már, itt Czeglédy Csaba (DK) nyerte a választást. Még egyszer a hivatalos eredmény:

1. Czeglédy Csaba (DK) - 3837 szavazat

2. Ungár Péter (LMP, Jobbik, MSZP, Párbeszéd, Momentum, ÚK) - 3661 szavazat

3. Koczka Tibor (ÚVNP) - 110 szavazat

Az eredményhirdetés után kérdeztük a jelölteket telefonon.

Czeglédy Csaba : "Ungár Péter nemes ellenfél volt, tisztességes küzdelmet folytattunk. De az is tény, hogy az emberek szeretete legyőzte a pénzt és a hatalmasságok akaratát."

Ungár Péter a telefonban azt kérte, hogy a Facebookon közzétett gondolatait közöljük:

"Megvannak a Vas megye 1-es OEVK előválasztásának végleges eredményei.

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott, és külön mindenkinek, aki megtisztelt a szavazatával!

Ez most ennyire volt elég. Egy nagyon erős ellenfél mellett, az ellenzék legnagyobb pártjával szemben ennyit sikerült teljesíteni.

Czeglédy Csaba megérdemli a győzelmet, nagy harcos, igazi lokálpatrióta.

Gratulálok, és bízom benne, hogy jövőre Szombathely és térsége Csaba megválasztásával hozzájárul a kormányváltáshoz!

u.i.: A szombathelyi Fidesznek üzenem, hogy nem szabadulnak meg tőlem.

u.u.i: Azért szépet küzdött a zavaros hátterű buzi zsidó budai milliárdos, valljuk be."

Koczka Tibor : "Rendkívüli boldogsággal tölt el, hogy részt vehettem az első ellenzéki előválasztáson. Óriási élmény volt, minden percét élveztem. Gratulálok a választókerület győztesének, Czeglédy Csabának, de szeretném kiemelni azt az óriási munkát és energiát, amit Ungár Péter beletett a kampányba."

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021