Czeglédy Csaba: Nemes verseny volt, az emberek szeretete győzött

"Azért szépet küzdött a zavaros hátterű buzi zsidó budai milliárdos, valljuk be." - mondta Ungár. A képviselőjelölteket kérdeztük az eredményhirdetés után.

Nemrég lett nyilvános a vasi 1-es választókerület (Szombathely és 11 környező település) előválasztási eredménye. Ahogyan írtuk Hivatalos: Czeglédy Csaba, a DK jelöltje nyerte a szombathelyi előválasztást 2021. September 29. 19:20 már, itt Czeglédy Csaba (DK) nyerte a választást. Még egyszer a hivatalos eredmény:

1. Czeglédy Csaba (DK) - 3837 szavazat

2. Ungár Péter (LMP, Jobbik, MSZP, Párbeszéd, Momentum, ÚK) - 3661 szavazat

3. Koczka Tibor (ÚVNP) - 110 szavazat

Az eredményhirdetés után kérdeztük a jelölteket telefonon.

Czeglédy Csaba : "Ungár Péter nemes ellenfél volt, tisztességes küzdelmet folytattunk. De az is tény, hogy az emberek szeretete legyőzte a pénzt és a hatalmasságok akaratát."

Ungár Péter a telefonban azt kérte, hogy a Facebookon közzétett gondolatait közöljük:

"Megvannak a Vas megye 1-es OEVK előválasztásának végleges eredményei.

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott, és külön mindenkinek, aki megtisztelt a szavazatával!

Ez most ennyire volt elég. Egy nagyon erős ellenfél mellett, az ellenzék legnagyobb pártjával szemben ennyit sikerült teljesíteni.

Czeglédy Csaba megérdemli a győzelmet, nagy harcos, igazi lokálpatrióta.

Gratulálok, és bízom benne, hogy jövőre Szombathely és térsége Csaba megválasztásával hozzájárul a kormányváltáshoz!

u.i.: A szombathelyi Fidesznek üzenem, hogy nem szabadulnak meg tőlem.

u.u.i: Azért szépet küzdött a zavaros hátterű buzi zsidó budai milliárdos, valljuk be."

Koczka Tibor : "Rendkívüli boldogsággal tölt el, hogy részt vehettem az első ellenzéki előválasztáson. Óriási élmény volt, minden percét élveztem. Gratulálok a választókerület győztesének, Czeglédy Csabának, de szeretném kiemelni azt az óriási munkát és energiát, amit Ungár Péter beletett a kampányba."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021