Érdekes elmélettel állt elő Márki-Zay Péter

Egyúttal egymillió forintot ajánlott fel azoknak, akik választási csalást lepleznek le.

„Önöket arra kérem, hogy ha hazánk sorsán változtatni akarnak, akkor feltétlenül és minél nagyobb számban vegyenek részt most a következő hét napban az előválasztáson” – mondta Márki-Zay Péter vasárnap délelőtt közzétett Facebook-videójában, amit a 24.hu szúrt ki.

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a magas részvétel a kulcs, mert „ha alacsony lesz a részvétel, akkor Dobrev Klára nyer, és Orbán Viktor nyugodtan alhat”. Márki-Zay ezen kívül arról is beszélt, hogy úgy véli, még a DK-nak is az az érdeke, hogy ő nyerje ezt a választást, hiszen ők tudják leváltani Orbánt.

„Sajnos nem zárható ki, hogy most Dobrev Klára mellett nemcsak a DK, hanem még a Fidesz is mozgósítani fog, ezért a választási csalás leleplezésére jutalmat ajánlunk fel. Összesen egymillió forint jutalmat fogunk fizetni azoknak, akik szervezett választási csalást tárnak fel, akik fideszes hátsó szándékot tudnak bizonyítani, adott esetben a választás meghackelése érdekében” – fogalmazott, majd arra kért mindenkit, hogy nemcsak a nyomravezetői díj miatt, hanem akár pusztán tisztességből is, de tisztességen vegyen részt mindenki az előválasztáson.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021