Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A szombathelyi Fidesz is kapott a másolt kopogtatócédulákból

Több ezer fénymásolt, és az MDF számára kitöltött 2006-os ajánlószelvényt kapott a Fidesz iroda. Szemeteszsákba csomagolva. A párt feljelentést tett.

Tegnap írtuk Fénymásolt ajánlószelvények landoltak egy szerkesztőségnél 2010. August 30. 12:56 , hogy az egyik szombathelyi internetes lap postaládájába dobtak ismeretlenek kitöltött és fénymásolt kopogtatócédulákat. Hasonló eset történt most a Fidesz irodánál, a párt szombathelyi szervezetének közleménye szerint a hozzájuk került ajánlószelvényeket az MDF számára töltötték ki annak idején.

Az esetről közleményt adott ki a Fidesz:

Sajtóközlemény

Irodánkba a mai napon ismeretlen személyek szemeteszsákba csomagolva több ezer fénymásolt MDF-es kopogtatócédulát juttattak el, amelyek vélhetően a 2006-os önkormányzati választások során kerültek a Magyar Demokrata Fórum Szombathelyi Szervezetéhez, és annak polgármesterjelöltjéhez: Dr. Szabó Gáborhoz. Az ajánlószelvények másolása nyilvánvalóan bűncselekmény, ezért ma a Fidesz iroda munkatársa közérdekű bejelentést tett a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

A Fidesz Szombathelyi Szervezete felhívással fordul a szombathelyi választópolgárokhoz, hogy a következő napokban fokozott figyelemmel legyenek ajánlószelvényeikre, hiszen azon személyes adataik is szerepelnek. A jelölő szervezeteket felszólítjuk, hogy tiszta eszközökkel gyűjtsék a kopogtatócédulákat.

A választási bizottságokba delegált tagjaink figyelemmel kísérik minden jelölő szervezet által leadott ajánlószelvény sorsát. Nem fordulhat elő, hogy hamis, vagy hamisított kopogtatócédulával bárki polgármesterjelöltté, vagy képviselőjelöltté váljon.

Fidesz Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Fénymásolt ajánlószelvények landoltak egy szerkesztőségnél

Az egyik szombathelyi internetes lap postaládájába dobták be a kitöltött és fénymásolt ajánlószelvényeket. A rendőrség nyomoz.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2010

Tovább az oldalra