Gulyás Gergely: Az első előrejelzések optimizmusra adnak okot

Semjén Zsolttal együtt tartottak sajtótájékoztatót.

Este hét óra után néhány perccel rövid sajtótájékoztatót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Semjén Zsolt.

A politikusok üdvözölték a magas választói részvételt, és megköszönték a szavazóknak a részvételt és mindazoknak, akik segítettek a lebonyolításban.

Facebook

„Ha az országnak polgári, jobbközép kormánya van, akkor a demokrácia erős, és a magas részvételi arány erős felhatalmazást ad az új országgyűlésnek” – mondta Gulyás, hozzátéve

Az elkövetkezendő órákban izgalommal várjuk a választások eredményeit, az első előrejelzések optimizmusra adnak okot.

Semjén Zsolt annak is örült, hogy a népszavazáson is sokan vettek részt, mert kijelöli a kormány számára az irányt, egyben üdvözölte a határon túli magyarok aktivitását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022