Az őszödi beszéddel próbálták megzavarni Gyurcsány és Czeglédy csütörtöki utcafórumát Szombathelyen

Az alig félórás kampánygyűlésen némi dulakodás is volt.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Czeglédy Csaba, a Vas 1-es választókerület összellenzéki képviselőjelöltje csütörtök délután tartott kampányzáró utcafórumot Itt volt a Feri, jött, látott, kampányolt és elment April 01. 07:03 Szombathelyen, a Derkovits városrészi Domusnál. Gyurcsány felszólalása alatt a pár méterre álló órásház egyik ablakából kihangosított beszédet játszott be valaki.

Lutor Katalin

Tudósítónk nem ismerte fel a felvételt, de több, a fórumon megjelent ismerős megerősítette, hogy a hírhedt őszödi beszéd egy részlete hallatszott egy-két percig.

Tapasztalatunk szerint a fórum résztvevőinek többsége sem ismerte fel a beszédet, a rendezvény hangosítása profi volt, és Gyurcsány sem törődött vele. Ennek ellenére sokakat megzavart a bejátszás, és azt keresték, honnan jön a zaj.

A fórum közben kisebb dulakodás is volt, egy férfi azt kérdezte, Márki-Zay miért nézi le a vidékieket. Gyurcsány válaszolt - ő is és Márki-Zay is vidékiek, és nem néznek le senkit -, de közben egyidősebb férfi majdnem nekiugrott a kérdezőnek, több ember kellett hozzá, hogy le tudják nyugtatni.

Czeglédy Csaba a fórum második felében azt mondta, megbízható információi szerint Hende Csaba rendelte oda a provokátorokat, hogy zavarják meg a kampánygyűlést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022