Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ha hideg van is, az előválasztás zajlik

Sem a szavazókat, sem a civil segítőket nem zavarja az őszi idő. Helyzetjelentés Szombathelyről.

Vasárnap reggel megkezdődött az előválasztás második fordulója, amely immár a miniszterelnök-jelölt személyéről hivatott dönteni. S míg az első forduló a késő nyárban zajlott és az újdonság varázsával, a második mát belecsúszott a morcos őszbe. A választók és a szavazatszedők részéről is kell egy bizonyos elszántság, ami meg is van.

Előválasztás második forduló
Mészáros D. Zsolt

A civil segítők egy hétig fognak kint ülni a zimankóban, ami azonban a jelek szerint egyáltalán nem zavarja őket. Mint mondják, fedett sátruk van, sapkájuk, sáljuk és kabátjuk, sőt, hogy szinte teljes legyen az összkomfort, elektromos radiátor, vagy esetleg fűthető takaró. Ez mégsem Hawaii azért, így a legtöbbet úgy segítenek nekik, ja dolgoztatják őket, azaz, szavaznak.

Előválasztás második forduló
Mészáros D. Zsolt

De vihetnek egy forró teát is, mert olvasva az előrejelzést, elég hűvös hétnek nézünk elébe, a második forduló pedig szombatig tart. Azt mondták, ma egészen aktívak voltak az emberek, legyenek azok a jövő héten is. Munka közben hamarabb teli az idő, és a hideget sem érezni annyira.

Előválasztás második forduló
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021

Tovább az oldalra