Halálra gázolták a születésnapján a vasi fiatalt

A nyugat.hu információi szerint halálra gázolt egy eddig ismeretlen jármű egy hazafelé tartó 23 éves fiút Rum és Csempeszkopács között, keddre virradóra. A fiatalembernek esélye sem volt, hogy túlélje a balesetet.

A nyugat.hu eddig meg nem erősített információi szerint halálos baleset történt keddre virradóra Csempeszkopács és Rum között a 87-es főúton. Úgy tudjuk, egy 23 éves, születésnapját ünneplő fiatalember tolta a kerékpárját Csempeszkopács irányába kedden éjszaka, amikor egy jármű elgázolta. Úgy tudjuk, a gázoló elhajtott, a fiatalember pedig a helyszínen életét vesztette.

Amint az eset körülményeiről bővebb információkkal rendelkezünk, megosztjuk azt Olvasóinkkal.

15:45 Frissítés

Új információink szerint az elütött, születésnapos fiatalembernek esélye sem volt a túlélésre, súlyos koponyasérüléseibe már az ütközés pillanatában belehalhatott. Úgy tudjuk, tolta a biciklijét, az viszont egyelőre nem ismert, miért az úttesten, amikor azon a szakaszon kiépített kerékpárút is van. A rendőrség későbbre ígér részletes tájékoztatást.

16:00 A rendőrség közleménye

Nem sokkal éjfél után érkezett a bejelentés, miszerint Rum és Csempeszkopács közötti útszakaszon közlekedési baleset történt. A helyszíni szemle megállapította, hogy egy csempeszkopácsi férfi kerékpárját tolva az út menetirány szerinti bal oldalán Csempeszkopács irányába közlekedett. Haladása során egy vele szemben, Rum felé közlekedő jármű elütötte a férfit, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A jármű vezetője segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

A Rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri azok jelentkezését, akik a baleset körülményeiről bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen vagy hívják a 107-es segélyhívó számot.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ajánló