„Hazudtunk reggel, éjjel, meg este” – áll a Haladás-stadion előtt parkoló kamion oldalán

A Civil Összefogás Fórum 2006-os rendőrterrort bemutató vándorkamionja Szombathelyre érkezett.

Nem látni nagy mozgást a kamion körül, amikor délután három órakor megérkezünk a helyszínre.

A fekete kamion már önmagában is erős hatást kelt a hófehér, felhőszerű Haladás-stadion előtt. A kiállításon nagyobb a személyzet, mint éppen a látogatók száma, több biztonsági őr is figyeli az ide érkezőket.

CÖF kamion a Haladás Sportkomplexumnál
Kattints még több képért!
lutorkatalin

Egyiküktől egy „Vérbe fojtott szabadság, 2006” feliratú hűtőmágnest kapok. A kamionon fegyverek, lőszerek, történetek. Egy külön teremben három monitoron sugárzott 2006-os felvételek rendőrökről, lőtt sebekről, alatta felismerem a dalt ami szól: Yiruma - River Flows In You. A monumentális szerelmes dal hatására az egész kiállítás nagyon elrugaszkodottnak tűnik, holott nagyon tárgyias, lényegre törő.

CÖF kamion a Haladás Sportkomplexumnál
lutorkatalin

A történelmi turné az ország különböző pontjain tűnik fel időről-időre, Gyurcsány Ferenc szavait hirdetve a vándorkamion oldalán: „Hazudtunk reggel, éjjel, meg este.”

CÖF kamion a Haladás Sportkomplexumnál
Kattints még több képért!
lutorkatalin

A kamion csak néhány óráig tartózkodik Szombathelyen, este 6 órakor újra útra kél. Kampány van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022