Hét szombathelyi óvoda vezetéséről döntött a polgármester

Az intézményvezetőket az irodájában fogadta Nemény András.

Óvodavezetői kinevezéseikről szóló okiratot adott át irodájában hétfő délután Nemény András polgármester Molnár Anikónak (Gazdag Erzsi Óvoda), Kökösy Sándornénak (Hétszínvirág Óvoda), Takácsné Rosner Gabriellának (Barátság Óvoda), Iker Gabriellának (Benczúr Óvoda), Kapolcsi Kingának (Pipitér Óvoda), Joó Lajosnénak (Szűrcsapó Óvoda) és Tóth Csabánénak (Mocorgó Óvoda).

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Mind a hét intézmény vezetőjének megbízatása további öt évvel hosszabbodott meg, a kinevezések 2022. augusztus 1-jétől lépnek érvénybe – számolt be a szombathely.hu.

A megbízások átadásán és az azt követő kötetlen beszélgetésen részt vett László Győző, a területért felelős alpolgármester is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Család-barát