Hogyan tovább, Czeglédy Csaba?

Ma 16 órától a Nyugat Podcast vendége a közismert politikus, aki alulmaradt Hende Csabával szemben az országgyűlési képviselőségért folyatott harcban.

Czeglédy a magyar politikai élet egyik legérdekesebb alakja, szombathelyi képviselő, akinek valószínűleg bőven lesz mit mondania az elmúlt időszakról és arról, hogyan tervezi eztán az életét.

A beszélgetést ma, azaz hétfőn élőben közvetítjük a Facebook-oldalunkon és itt a Nyugaton, majd teljes egészében végignézhetik a Nyugat YouTube-csatornáján is.

Czeglédyvel Szilágyi József és Roznár Gyöngy kollégánk beszélget majd, de Önök is kérdezhetnek és kommentelhetnek a beszélgetés alatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022