Szuperhősök, tündérek és alsógatyás pasik lepték el a szombathelyi műjégpályát

Ismét jégkarnevál volt Szombathelyen.

Idén immár 35. alkalommal tartották meg Szombathelyen a Jégkarnevált Varga Jenő szervezésében és a Sport és Ifjúsági Iroda támogatásával.

Jégkarnevál 2022
Még több képért kattints!
Nagy Zoli
Jégkarnevál 2022
Nagy Zoli

Most a megszokottól eltérően korábban tartották meg, február 13-án vasárnap. Ennek oka csupán annyi volt, hogy az utóbbi években a már megszokott időpontokra túlságosan is felmelegedett az idő és emiatt a jég elég rossz minőségű volt már.

Jégkarnevál 2022
Egészen kicsik is felbukkantak a jégen.
Nagy Zoli
Jégkarnevál 2022
Elfutott... khm... elcsúszott a nyuszi.
Nagy Zoli

Voltak kicsik és nagyok, jelmezesek és „átlagemberek”, na meg igazán bevállalós pasik is, akik egy szál alsógatyában vették be a műjégpályát. Ez volt a már hagyományos meztelen, illetve fürdőruhás korizás. De a ragyogó napsütésben ez most nem is volt annyira meglepő látvány.

Jégkarnevál 2022
Nagy Zoli
Jégkarnevál 2022
Voltak igazán bevállalósak.
Nagy Zoli

Nem maradhatott el a zenés fellépés sem ICE.T-21 jóvoltából, és persze a vetélkedések is megtartották.

Jégkarnevál 2022
Mert a zene az kell.
Nagy Zoli

Viszont sajnos a fánkevő verseny, a legjobb jelmezek díjazása finom tortával és a napzáró tűzijáték elmaradt idén. De aki ott volt, az láthatóan ezek nélkül is jól szórakozott.

Jégkarnevál 2022
Pókember is jégre lépett, bár azért egy kis bátorítás még kellett neki.
Nyugat.hu
Jégkarnevál 2022
Nagy mosolyok. | Még több képért kattints!
Nagy Zoli
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Család-barát