Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Juhász Pétert épp karaktergyilkolják....

Szeretem a gyerekeimet, és nem ülök fel semmilyen zsarolásnak - mondja a Együtt elnöke és bizonyítékokat mutat. A napokban a jobboldali sajtó megvádolta mindennel, amivel csak egy rossz férjet és apát lehet.

Nyakig benne vagyunk a sűrűjében, a jelek szerint tényleg beindult az igazi durva kampány. Az állami pénzzel kitömött médiának semmi nem számít, egy a cél, az ellenfelet a leggyengébb pontján, minél hamarabb kilőni. Legalábbis Juhász Péter, az Együtt elnöke most ezt állítja, ellenben tagadja, hogy bántalmazta, pláne bezárta volt élettársát. Sőt, azon az ominózus karácsonyon, amikor megverte volt '"asszonyát" állítása szerint ő istápolta volt párját, aki részegen megpróbált közeledni hozzá. Erről ráadásul videófelvétele is van.

Pedig a Bors, aztán a Pesti srácok is megírta, de még a Híradó is bemondta mi történt

Állításuk szerint megverte, és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyereke édesanyját Juhász. Mindez pedig abban a peranyagban szerepel, amely a II-III. kerületi bíróságon van. A bírósághoz pedig Juhász volt párja fordult.

A Bors cikkében az áll, hogy 2016 szeptemberében derült ki: Juhász Péter és élettársa kilenc év együttélés után szakítottak. A hírt maga a politikus jelentette be a Facebook-oldalán. A Bors szerint viszonyuk végérvényesen megromlott, és ma már szóba sem állnak egymással.

Juhász Péter ma blogjában reagált a vádakra, ahogy írja: egy szó sem igaz abból, hogy megverte volna volt élettársát.

Úgy tűnik, fogalmaz blogjában, a hatalom minden eszközt megragad, hogy besározza:

Nem kímélve ezzel 3+1 kisgyerek életét sem. Nekik a legrosszabb ez, ezért tőlük külön bocsánatot kérek.

Juhász Péter

Őszintén sajnálom, hogy ilyet egyáltalán ki kell tennem. Mélységesen bánt, hogy nem tartják tiszteletben a magánéletemet, és hamisan vádolnak a legdurvább állításokkal. Ezeket a bíróságon kell...

Ellenben mélységesen bántja, hogy nem tartják tiszteletben a magánéletét, és hamisan vádolják meg a legdurvább állításokkal:

A valóság az, jegyzi meg még tegnapi Facebook-üzenetében, hogy volt élettársa a gyerekei elhelyezésével és láthatásával kapcsolatban pert indított ellene, és próbálja elidegeníteni a gyerekeitől. Ahogy fogalmaz:

Nem vagyok bántalmazó, nem igazak a lejárató cikkben felhozott állítások. Egy személyes jogvitából csinálnak most politikai célú lejáratást ellenem, és vádolnak közben hazugságokkal.

Volt élettársa ügyvédeivel való első találkozás alkalmával azt a "baráti tanácsot" kapta tőlük Juhász, hogy jó lenne, ha minél hamarabb megállapodna (értsd: lemondana a gyerekekről, akiket most is imád), mert ahogy fogalmaz:

tudják, a nyilvánosságban való ügyvitel nagyon árthat nekem. Jelezték, hogy kiszivároghatnak mindenféle információk, és még fényképük is lesz arról, amit egyébként a bírósági eljárásban mind cáfolok tanúkkal, dokumentumokkal, képfelvételekkel.

Barátok közt ezt úgy mondják, megzsarolták

Juhász azonban leszögezi, nem ül fel a zsarolásnak, a gyermekelhelyezési ügyet a bíróságon kell megnyernie, így az ott felhozottakkal szemben ott védekezik majd:

Szeretem a gyerekeim, szerettem korábban az élettársamat is. Azonban az élettársammal való kapcsolatunk megromlása után is igényt tartok arra, hogy időt tölthessek a gyerekeimmel, hogy részt vegyek a nevelésükben. Mindent megteszek ezért, és továbbra sem engedek semmilyen zsarolásnak.

A valóság az - írja mai blogjában, hogy nem is ő akart szakítani

Az első és fontos tény, mesél erről mai blogbejegyzésében, hogy nem ő hagyta el a családját. Volt párja döntött úgy, hogy mással folytatja:

Kalandba keveredett egy családos emberrel, tehát nem tisztán indult a dolog. A másik fél családjában ez azon a szeptemberen derült ki, amikor kiírtam a Facebookra a szakításunkat. Ez okozott kényelmetlen helyzetet az életükben, és ezért döntött úgy volt élettársam, hogy jobb, ha egy időre külföldre utazik. Támogattam ebben. Volt párom tehát nem menekült előlem, hanem rendbe akarta tenni a szakítás utáni zavaros életét. Sőt, nem hogy nem menekült, hanem kifejezetten kérte, hogy tartsak vele.

Juhász aztán pontról pontra, lementett eredeti üzenetváltásokkal bizonyítja miért hamisak volt párja ellene felhozott vádjai. Az ominózus "asszonyverős" karácsony estén például, videófelvétele van róla, a volt párja ment fel hozzá részegen, és próbált közeledni hozzá. Nem pedig fordítva, verésről pedig szó sem volt. Azon a napon pedig, amikor állítólag bezárta, 15 ember volt a lakásban, sok gyerek volt náluk,, ugyanis a gyerekeknek házibulit tartottak. Erre számtalan tanúja is van.

Juhász Péter a végén még megjegyzi:

Azt még tudnod kell, hogy azok az állítások is hamisak, miszerint a gyerekeimet tőlem "megvédeni" kellene. Régen is szuper jó kapcsolatban voltunk, és szerencsére ez ma sincs másképp. Imádjuk egymást, ahogy jelenlegi párommal is, és új testvérükkel igazi családot alkotunk. Igaz, a miénk mozaik család, de ezzel vagyunk így egy páran ebben az országban.

Zárásként talán az sem mellékes, hogy valóban zajlott gyámügyi eljárás, és a pedagógiai intézet pszichológusai is megvizsgálták a gyerekeket, Juhász szerint azonban:

Eddig minden befejeződött vizsgálat és eljárás azzal zárult, hogy az én álláspontomat támasztotta alá.

Ha további részletekre is kíváncsi, itt az egész blogbejegyzést, a bizonyítékokkal megtalálja.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2018

Tovább az oldalra