Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Karácsony Gergely: Gyurcsány már engem is próbált megzsarolni

A Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában SMS-ben szokta megtenni.

Hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is – mondta a Magyar Hangnak Karácsony Gergely egy szerdai háttérbeszélgetésen, ahol azt is megjegyezte, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában SMS-ben szokta megtenni. Az azonban nem derült ki, hogy mivel próbálta megzsarolni, és kik azok, akik még ezzel próbálkoztak.

A lap azt is megkérdezte a főpolgármestertől, hogy mennyire vállalhatók számára Márki-Zay olyan kijelentései, melyekben a miniszterelnök fiának szexuális orientációjáról beszélt, vagy éppen a fél kormányt melegnek nevezi. Erre Karácsony azt mondta, hogy ő nem mondana ilyen mondatokat, de nem ő Márki-Zay Péter.

A lap azon megjegyzése kapcsán, hogy az őt támogató pártok közül senki sem foglalt állást Márki-Zay mellett, úgy fogalmazott: a pártok a belső kohéziójukat féltik, azért nem neveznek meg támogatott jelöltet. Ugyanakkor, mint kiderült, Karácsony „komoly tétben fogadna arra, hogy Márki-Zay fölényesen megnyeri az előválasztást” .

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke F acebook-oldalán reagált Karácsony Gergely kijelentésére:

"Mintha a mai lenne az utolsó nap, úgy jön felszínre ez is, az is. Pedig lesz holnap. Biztosan tudom.
Karácsony főpolgármester azt mondta:
“Hosszú a listája a politikusoknak, akik megpróbáltak már megzsarolni, Gyurcsány Ferenc is rajta van ezen a listán. Ezt SMS-ben szokta megtenni, ezeket én archiválom.”
Hmmm…
Ezennel felhatalmazom főpolgármester urat, hogy hozza nyilvánosságra az SMS-eket, melyeket velem váltott, és amelyekben én megzsaroltam őt."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021

Tovább az oldalra